Antena Căutare

Olga, o minune de fată. Bunăăăă dimineațaa, X Factor. Unica domnișoară din finală deschide exploziv ultima gală live!

Un duel de peste Prut, vesel și zgomotos a deschis Marea Finală X Factor. Micuța Olguța Verbițchi și Roman Iagupov au cântat perfect una dintre cele mai motivante piese ale celor de la „Zdop și Zdub”

Un duel de peste Prut, vesel și zgomotos a deschis Marea Finală X Factor. Micuța Olguța Verbițchi și Roman Iagupov au cântat perfect una dintre cele mai motivante piese ale celor de la „Zdop și Zdub”.

„Un bulgăre de energie și o minune de fată”. Așa a descris-o Dani Oțil pe singura fată ajunsă în ultimul act al celui mai spectaculos show muzical al anului, iar vorbele sale nu sunt deloc exagerate. Olga a făcut pereche cu solistul vocal al celebrei trupe Zdop și Zdub, iar aerul de veselie venit de dincolo de Prut s-a simțit până la București.

S-a dansat, s-a cântat și mai ales s-a votat. După o asemenea prestație nu poți spune decât: „Bravo, Olga! Ai fost ca niciodată”

MAREA FINALĂ X FACTOR. Ce nu s-a văzut la tv. Moș Crăciun și prietenii lui, pe scena de la X Factor. Dar ce ren drăguț!... MAREA FINALĂ X FACTOR. Ce nu s-a văzut la tv. Horia Brenciu cel mai mare susținător al Olgăi. A jucat cât l-au ținut pin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x