Antena Căutare

Olga Verbițchi se pregătește de Sărbători. Concurenta de la "X Factor" le-a împărtășit fanilor săi planurile de viitor: "Am și eu un vis și sper că se va împlini!"

Sărbătorile se apropie cu paşi repezi, iar concurenţi "X Factor" au intrat în graba pregătirilor. Şi nu doar pentru Crăciun. Vineri are loc cea de-a doua Gală Live, un pas extrem de important pentru aspiranţii la marele premiu. 

Sărbătorile se apropie cu paşi repezi, iar concurenţi "X Factor" au intrat în febra pregătirilor. Şi nu doar pentru Crăciun. Vineri are loc cea de-a doua Gală Live, un pas extrem de important pentru aspiranţii la marele premiu.

Şi cine credeţi voi că s-a gândit să stea de vorbă cu fanii pe această temă, dacă nu Olguta noastră. Nerbdatoare şi cu un milion de emoţii şi speranţe, aceasta aşteaptă Crăciunul şi visează la finală:

"Bună noapte familia piticilor! Suntem în febra sărbătorilor de iarnă,🐧 curînd vine Crăciunul 🎅și Anul Nou! E o perioadă magică în care visăm, suntem mai buni și credem că totul va fi altfel și că vom începe o viață nouă!

Am și eu un vis și sper că se va împlini! Eu vreau tare mult! Știu că, dacă dorința e mare, păi se adeverește!👆

Voi deja plănuiți cum veți sărbători? Bradul când împodobiți?🎄 Ați pregătit cadouri pentru cei dragi? Și mai sunt foarte curioasă.. La cine deja au sosit fulgii? Să aveți grijă de voi piticilor! Îmbrăcați-vă călduros să nu răciți!", povestește Olguța.

Vinerea aceasta, staţi aproape de televizor. De la ora 20:30 începe cea de-a doua Gală Live. Cine va merge în marea finală şi cum se vor prezentat concurenţii? Rămâne de văzut.

Izabela Simion de la X Factor şi Lidia Buble cântă împreună "Mi-e bine". Fata cu "vocea pe bigudiuri"... Marcel Roșca și Delia, duet de senzație, în culisele "X Factor": Am făcut la viața mea și bune și rele, dar mă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x