Antena Căutare

"Ospatarul" care a cantat alaturi de Proconsul

Crede ca are factorul X. Face muzica de cand se stie, are treio profesori de canto. A cantat alaturi de "Bodo", dar, cu toate acestea, n-a luat decat doi de "DA". Suficienti!

La 18 ani, sa ai trei profi de canto, e ceva. Si mai ceva e sa canti alaturi de cei de la Proconsul, cum a facut Gabriel Ciobota. E in muzica de ani buni, chiar daca "fizionomia" lui nu-i inspira incredere lui Dan Bittman. "Pe unde ai intrat, ca esti asa, mai costeliv, mai slabut?"

Ataca un Eros Ramazzotti, "Cose"...Nu canta rau, dar nu pune suflet. Cheloo il ia primul. "Cu fata asta de ospatar te prezinti aici? Esti papusel, cumintel, cu atitudinea asta o sa cuceresti lumea?" "Vreau sa distrez oamenii!", vine raspunsul. "La circ se distreaza oamenii", se aude replica. Bittman nu e convins, ii da un "NU". Delia apreciaza faptul ca n-au fost falsuri, dar vrea mai multa implicare, mai mult factor X. E 1-1. Rolurile se schimba. Cheloo e cel "milostiv". "DA" si Bootcamp!

Gabriel iese de pe scena, mai slab cu 2-3 kilograme. Si asa nu era prea grasut!!!

Iar Bittman isi "taxeaza" colegii din stanga sa. "Ce oameni minunati sunt pe aici. Nu mai gasesti, dom'le, azi, o jigodie!"

Veronica-Fermecatoarea, "Fratele" lui Gica Petrescu si Aurelian Andreescu-2... Cel mai nervos rapper de la X Factor: "Ai o bomba atomica in cap!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x