Antena Căutare

Povestea dramatică a Lucianei Răducanu, concurentă X Factor. Soţul ei, victimă a incendiului din Colectiv: "Fata nostră ştie că tati e în delegaţie"

A venit la X Factor, ne-a luat trei de DA şi ne-a prezentat familia ei minunată. Fetiţa ei de patru anişori a încercat scaunul de jurat, iar soţul le-a privit mândru pe amândouă. La câteva luni, frumosul s-a transformat în coşmar

A venit la X Factor, ne-a luat trei de DA şi ne-a prezentat familia ei minunată. Fetiţa ei de patru anişori a încercat scaunul de jurat, iar soţul le-a privit mândru pe amândouă. La câteva luni, frumosul s-a transformat în coşmar.

Luciana Răducanu, concurentă la X Factor, trece prin cea mai grea perioadă din viaţa ei. Soţul ei, Cristian Răducanu, a căzut victima incendiului devastator de la Club Colectiv. A fost transportat de urgenţă la Spitalul Militar, acolo unde medicii fac tot posibilul să-l salveze. Pe pagina sa de Facebook, Luciana Răducanu comunică în permanenţă starea soţului, iar veştile, din fericire, sunt din ce în ce mai bune.

Cristian are arsuri pe 45% din suprafaţa corpului, dar a reuşit să iasă din coma indusă de medici, respiră singur, vorbeşte şi are puterea acum să şi glumească.

ALEX PLÂNGU, CONCURENT X FACTOR, VICTIMĂ ÎN COLECTIV

"S-a trezit din coma indusă și respiră singur. Am vorbit cu el de două ori. I-am zis să fie pozitiv, că totul va fi bine și să se bucure că e în viață. Zilele critice vor fi a treia și a patra, când vom vedea dacă are arsuri interne. Are 45% arsuri pe corp. Nu putem decât să ne rugăm. Dumnezeu e singurul care poate face ceva. Și noi să gândim pozitiv. Hai, Cristi! Totul va fi bine! Hai acasă întreg! Te iubim!", a fost printre primele mesaje publicate de Luciana, pe 31 octombrie, la câteva ore după tragedia din Colectiv.

Mulţumită medicilor şi rugăciunilor tuturor, lucrurile sunt mai bune în prezent.

"Mă uit în ochii Irinei (care ştie că tati e la serviciu în deplasare), e veselă şi plină de iubire şi NU CRED că Dumnezeu vrea să îl ia pe tati de lângă ea. Dragii noștri, am o veste bună! Am vorbit cu Cristi, arată mai bine, mi-a zis că are multe să îmi povestească, am râs, a vrut să mă pupe... Totul este bine! Am speranța că va fi bine! Voia să se miște, voia să mănânce! Am tot glumit, e bine! Dumnezeu e mare! I-am spus că ne rugăm pentru el la ora 7", a scris Luciana.

PREZENTAREA DE LA X FACTOR A FAMILIEI RĂDUCANU

Alex Plângu, concurent X Factor, a fost una dintre victimile incendiului de la Colectiv. "Simţeam flăcările pe mine... Delia, gest SENSIBIL! Artista a realizat un cover pentru piesa trupei Goodbye to Gravity, ca omagiu pentru victimele din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x