Antena Căutare

Producătorii X Factor UK și-au dat acordul! Echipele juraților se vor MĂRI cu un CONCURENT SURPRIZĂ

Cu doar două zile înainte de startul galelor live ale celui mai nou sezon „X Factor”, difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1, juraţii „X Factor” au făcut în această seară un anunţ în premieră

Cu doar două zile înainte de startul galelor live ale celui mai nou sezon „X Factor”, difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1, juraţii „X Factor” au făcut în această seară un anunţ în premieră.

Invitaţi în platoul „Acces Direct”, diva Delia, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică le-au povestit telespectatorilor că prima gală live va aduce cu ea câte un concurent-surpriză, în fiecare categorie.

Mai exact, în urma discuţiilor purtate cu producătorii „X Factor UK”, datorită faptului că anul acesta s-au prezentat foarte mulţi concurenţi talentaţi, cărora juraţii şi-au dorit foarte mult să le mai acordde o şansă, aceştia au făcut o derogare şi le-au permis celor trei juraţi să îşi mai aleagă fiecare câte un finalist, dintre concurenţii eliminaţi în bootcamp de către colegii lor.

Numele acestor trei finalişti vor fi anunţate în prima gală live, care va fi difuzată vinerea aceasta, de la 20:30, la Antena 1. Până atunci, telespectatorii pot veni în ajutorul juraţilor şi îşi pot vota preferaţii pe site-ul xfactor.a1.ro.

INTRĂ AICI ȘI GHICEȘTE CONCURENTUL SURPRIZĂ DIN FIECARE GRUPĂ

Mecanismul este simplu, trebuie doar să se logheze cu contul de facebook, să îşi aleagă preferatul pe care ar vrea să îl vadă în galele live şi au şansa să câştige un smartphone 4G.

Diva Delia cântă în deschiderea concertului Indila de la Bucureşti... Diva Delia – decizie inedită în cazul grupului R-Twins de la „X Factor”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x