Antena Căutare

Diva Delia – decizie inedită în cazul grupului R-Twins de la „X Factor”

Cu doar câteva zile înainte de prima gală live a supershow-ului „X Factor”, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1, diva Delia a luat o decizie inedită în cazul membrilor grupului R-Twins.

Cu doar câteva zile înainte de prima gală live a supershow-ului „X Factor”, difuzată în această seară, de la 20:30, la Antena 1, diva Delia a luat o decizie inedită în cazul membrilor grupului R-Twins.

Încă de la primele antrenamente, acolo unde jurata le este alături concurenţilor săi zi de zi, Delia a realizat că va avea mari probleme în a-i detecta pe gemenii de la R-Twins, aşa că le-a spus ferm: „Ia să vă scrieţi numele pe voi... eu cum ştiu care-i unul, care-i altul?”.

Răzvan şi Radu, cei doi băieţi ai familiei Forţu, susţin în schimb contrariul. „Noi ne vedem ca două persoane foarte diferite, iar apropiaţii ne spun că ne completăm”, s-au amuzat gălăţenii, iar Radu i-a „vândut” juratei un pont: „Eu am părul mai scurt şi am şi cercel în ureche”. Totuşi, la schimbarea de look, etapă prin care trec toţi concurenţii super show-ului, diva Delia i-a cam băgat în sperieţi pe cei doi puşti când le-a spus foarte clar, apropiindu-se de ei cu un catalog de vopsele de păr:

Pe tine vreau să te văd verde, iar pe tine albastru de Voroneţ”, spre disperarea lui Radu, care nici nu vroia să audă de vopsit. Prin ce transformare au trecut cei doi concurenţi, dar şi restul colegilor săi din casa „X Factor”, rămâne de văzut în această seară, în prima gală live a super show-ului, de la 20:30, la Antena 1.

Producătorii X Factor UK și-au dat acordul! Echipele juraților se vor MĂRI cu un CONCURENT SURPRIZĂ... Melodia ce-ți va încălzi sărbătorile! Horia Brenciu a lansat ”Seara ta de Crăciun”! Îți place cum sună?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x