Antena Căutare

Răzvan și Dani, la X Factor UK: O călătorie în imagini

Răzvan și Dani au părăsit Neatza pentru câteva zile la invitația fraților X Factor din Marea Britanie. Cei doi prezentatori au mers în culise și au descoperit secretele show-ului britanic în compania juraților Louis Walsh și Nicole Scherzinger

Răzvan și Dani au părăsit Neatza pentru câteva zile la invitația fraților X Factor din Marea Britanie. Cei doi prezentatori au mers în culise și au descoperit secretele show-ului britanic în compania juraților Louis Walsh și Nicole Scherzinger.

Îndată ce au ajuns în Anglia, Răzvan și Dani au mers țintă la X Factor UK.

</script>

Omologul lor, Dermot O'Leary, i-a primit cu brațele deschise și le-a făcut cunoștință cu jurații lor: legendarul Louis Walsh și cântăreața momentului, Nicole Scherzinger.

Clipele petrecute pe platourile X Factor UK au fost de neuitat:

Doua zile colosale in inima Londrei. Ne-am crucit la Galele X Factor Live de aseara si asteptam decizia de duminica. Guest star... Robbie Williams si Celine Dion:)) Cat sa fiu de norocos?????”, a scris Răzvan Simion pe pagina sa de Facebook.

Nu îl contrazicem, mai ales după imaginile din GALERIA FOTO!

Cele mai SCUMPE pauze publicitare din televiziunea britanică, din acest an, vor fi în cadrul FINALEI X Factor UK!... GALERIE FOTO! O cunoști de undeva? Nu-i Gaga, ci chiar... Delia!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x