Antena Căutare

Răzvan şi Dani au fost îngenunchiaţi la „X Factor”

Anul acesta, Răzvan şi Dani par să se întreacă pe ei în culisele celui de-al patrulea sezon al super show-ului X Factor. X Factor 4 – mai mult decât voce - va debuta vineri, 19 septembrie, de la 20:30, la Antena 1

Anul acesta, Răzvan şi Dani par să se întreacă pe ei în culisele celui de-al patrulea sezon al super show-ului X Factor. X Factor 4 – mai mult decât voce - va debuta vineri, 19 septembrie, de la 20:30, la Antena 1. Anul acesta, avem un backstage care depăşeşte cu mult orice închipuire şi pe... Florin Ristei.

Prezentatorii emisiunii Neatza de pe Antena 1 au la îndemână un întreg arsenal – sãbii şi cãşti de vikingi, ochelari de toate felurile, bâtã de baseball, cascã de fotbal american, caschetã de poliţist, tot felul de costume, peruci, stropitori, un pian, ba chiar şi colace de salvare şi multe alte nebunii. Iar atunci când nu fac apel la nimic din recuzită, băieţii pur şi simplu ies pe scenă pentru a imortaliza un moment emoţionant.

S-a întâmplat şi într-una din zilele de audiţii cu juriul X Factor, de la Palatul Copiilor, când cei doi prezentatori, emoţionaţi de prestaţia unui concurent şi surprinşi de reacţia juriului, au venit pe scenă pentru a surprinde momentul într-o fotografie. Iar pentru a nu încurca în niciun fel filmarea, băieţii au ales să stea în genunchi, lângă operatori.

Întregul moment, dar şi surprizele super show-ului vor putea fi urmărite în această toamnă, începând din 19 septembrie, în fiecare vineri, de la 20:30, în cel mai nou sezon X Factor – mai mult decât voce, la Antena 1.


Toamna asta, Jo lasă patul ei de acasă! Fosta concurentă X Factor trăiește o DRAGOSTE NEBUNĂ în primul său videoclip... Lumea muzicii, în doliu! O mare artistă s-a stins la doar 25 de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x