Antena Căutare

Răzvan Simion l-a „atacat” pe Horia Brenciu la „X Factor”

Despre Răzvan şi Dani, prezentatorii super show-ului „X Factor”, difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1, se ştie că sunt mereu alături de concurenţi şi îi încurajează chiar înainte de a se prezenta în faţa celor trei juraţi, însă, la nevoie, aceştia le întind o mână de ajutor şi Deliei, lui Horia şi lui Ştefan

Despre Răzvan şi Dani, prezentatorii super show-ului „X Factor”, difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1, se ştie că sunt mereu alături de concurenţi şi îi încurajează chiar înainte de a se prezenta în faţa celor trei juraţi, însă, la nevoie, aceştia le întind o mână de ajutor şi Deliei, lui Horia şi lui Ştefan. S-a întâmplat şi în ediţia din această seară, când prestaţia unui concurent pe scena concursului l-a determinat pe Horia să părăsească masa juriului.

Cristian Goaie, un concurent de 16 ani din Constanţa a venit la „X Factor” să demonstreze că are din plin voce, carismă şi prezenţă scenică, însă de aceasta din urmă a cam uitat. Emoţiile l-au copleşit pe Cristian, astfel că a uitat să se şi mişte în timpul melodiei, spre marea dezamăgire a lui Horia, care i-a cerut să mai cânte o dată şi s-a ridicat să danseze alături de el. Ba mai mult, l-a alergat la propriu, pe toată scena, cu indicaţii regizorale.

La finalul reprezentaţiei, Horia s-a cam „resimţit”, aşa că Razvan a venit imediat din culise cu un evantai imens, ca să-l răcorească. „E foarte important când dansăm la <<X Factor>> să ne uităm şi în buletin, la CNP. Cifra a doua şi cifra a treia ne vor da amănunte despre anul naşterii. E foarte bine să nu facem, Doamne fereşte, vreo comoţie ceva!”, a glumit haiosul prezentator. Cum a reacţionat Horia Brenciu, rămâne de văzut în această seară, de la 20:30, în cel mai nou episod „X Factor”, de la Antena 1.

Ştefan Bănică va cânta pentru prima oară la „X Factor”! Astăzi, de la 20:30, numai la Antena 1... CONCURS: Spune-ne care este CONCURENTUL TĂU PREFERAT și poți câștiga O CANĂ și O PELERINĂ X FACTOR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x