Antena Căutare

Romanii au ales X Factor in detrimentul fotbalului. Weekend in forta la Antena 1!

Divertismentul Antenei 1 a fost si la acest sfarsit de saptamana preferatul celor mai multi telespectatori. Te cunosc de undeva! si X Factor au fost cele mai urmarite programe sambata si duminica, in conditiile unei concurente diversificate care insa nu a reusit sa clinteasca emisiunile Antenei 1 din pozitia de lider de audienta. X Factor le-a adus si aseara telespectatorilor muzica buna si concurenti cu factorul X, spre incantarea romanilor care eu ales show-ul X Factor in detrimentul meciului de fotbal asteptat de o planeta intreaga: F.C. Barcelona – Real Madrid. In minutul de aur, 22.08, peste un milion si jumatate de telespectatori din mediul urban urmareau X Factor la Antena 1.

Romanii au ales X Factor in detrimentul fotbalului. Weekend in forta la Antena 1!
X Factor, lider de audienta duminica seara!

Si au avut ce vedea. Concurentii veniti la auditiile din Cluj, Iasi si Bucuresti s-au straduit sa impresioneze juriul cu prestatiile lor. Unii au reusit, altii mai putin. Printre cei care au reusit sa ii surprinda nu doar pe cei Cheloo, Delia si Dan Bittman, ci si pe cei de acasa s-a numarat si Raduly Botand, concurent cu state vechi la X Factor care insa a demonstrat ce inseamna sa te autodepasesti. S-a pregatit timp de un an si a revenit pe scena X Factor. Cu doua melodii din registre complet separate – Highway to hell AC/DC si Nessum Dorma – Puccini, tanarul de origine machiara a reusit sa ridice sala si juriul in picioare si sa smulga trei de da.

Momentul tanarului Raduly Botand poate fi urmarit aici: - http://xfactor.a1.ro/raduly-accy-daccy-whacky-doo-sau-al-bano-carissi-258.html

Diva desculta pe scena X Factor

Atunci cand juriului pe care te straduiesti din rasputeri sa il impresionezi se ridica in picioare si te aplauda la scena deschisa, simti ca visul tau e mai aproape ca oricand sa se implineasca. Iullia Manolache v-a ramane cu siguranta in memoria tuturor drept fata desculta de la X Factor, cu o poveste extraordinara de viata. Juratii au fost de-a dreptul impresionati de tanara de doar 17 ani, care a cantat impecabil Whitney Houston - I have nothing, ridicandu-se cu totii in picioare pentru a saluta prestatia tinerei. Dan Bittman e convins ca a gasit exact calitatile necesare unui posesor de factor X: “Ai o voce extraordinara, tehnica, miscare scenica!” Esti divina!” i-a spus Deliei, in timp ce Cheloo nu a mai vrut sa spuna nimic, doar un simplu „Da!”

Momentul Iuliei poate fi urmarit aici: http://xfactor.a1.ro/cesaria-evora-de-barlad-divina-extraordinara-curajoasa-o-fata-cu-x-factor-262.html

Liceeni la X Factor: Cam necopti, dar poate la anul…... Rimel, fixativ, pudra – altceva mai doriti, baieti?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x