Antena Căutare

Buburuza simpatică de la Tip Top Minitop a încins atmosfera cu vocea ei... și un joc de fotbal!

Sabrina Stroe nu e ca oricare brașoveancă. În Lunca Câlnicului, acolo unde s-a născut, este VEDETĂ! Asta pentru că, la 4 ani, a luat premiul 1 la Tip Top Minitop! A dovedit că este talentată dar va fi asta suficient pentru a câștiga X Factor?

Sabrina Stroe nu e ca oricare brașoveancă. În Lunca Câlnicului, acolo unde s-a născut, este VEDETĂ! Asta pentru că, la 4 ani, a luat premiul 1 la Tip Top Minitop! A dovedit că este talentată dar va fi asta suficient pentru a câștiga X Factor?

Concurenta spune că a făcut liceul de muzică, numai că admiterea a descurajat-o complet. Aprecierile profesorilor nu au fost deloc pozitive, așa că „un an de zile nu am putut să cânt, mă gândeam că nu sunt pregătită pentru asta”.

Un an de zile, Sabrina s-a ascuns, așteptând momentul potrivit și jurații indicați pentru a ieși din carapace. X Factor a picat de minune - aici, crede ea, va putea să arate cine e cu adevărat.

Melodia aleasă pentru audiție? Skyfall, interpretată original de Adele. O piesă atât de grea, încât numai o participantă a mai îndrăznit să o cânte la X Factor. Șansa s-o asculte pentru a doua oară o impresionează pe Delia.

Sabrina nu are emoții deloc. Dezinvoltă, ia fiecare notă așa cum simte, fără să țină cont de stilul lui Adele. Este originală, așa cum îi place lui Ștefan Bănică.

„În sfârșit, vocea se pupă cu mișcarea, văd și eu astăzi asta. Chiar dacă ai fost o buburuză care sare, ai fost una simpatică. Răspunsul meu pentru tine este... da”, spune Bănică, încântat. Delia a fost deja de acord, mai ales că piesa i-a atins o coardă sensibilă.

Horia află că pe lângă muzică, Sabrina adoră fotbalul. E microbistă 100%,precum tatăl ei. Așa că... de ce să nu luăm o pauză de joc?

Sabrina, tatăl ei, Horia și... Delia, spre surprinderea tuturor, ocupă pozițiile. Ștefan este comentator... până primește o provocare. Puțină concentrare și GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL la Horia Brenciu!

Le-a spus că vin să se uite, dar au trăit surpriza vieţii! Reacţie DE MILIOANE a părinţilor când şi-au văzut FATA pe sce... Amir Arafat i-a furat inima Deliei! A făcut-o să se descalţe şi să danseze alături de el! "Îmi vine să-l iau acasă&...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x