Antena Căutare

Se aude o voce cavernoasa din crama: Andrei Bordianu, oenolog!

Cofetari, pompieri, politisti, preoti - concurenti cu interese cat mai diverse au venit la X Factor. Dar pana la Andrei Bordianu, juriul nu se mai intalnise cu un oenolog

Cofetari, pompieri, politisti, preoti - concurenti cu interese cat mai diverse au venit la X Factor. Dar pana la Andrei Bordianu,  juriul nu se mai intalnise cu un oenolog.

Andrei are viata "grea" - mananca, bea, se distreaza, isi petrece noptile prin Centrul Vechi si vine la X Factor cu ochii carpiti de somn . Dar ce, este somer?! Nici vorba! Pentru toate acestea, concurentul nostru e platit. Are meserie frumoasa, scaldata in... vin: e oenolog. Pe scurt, degusta vinuri cat e ziua de lunga.

Domnul Bittman vrea sa stie un singur lucru: "Ne convingeti cu vocea sau cu damigeana?". Andrei ar vrea cu vocea, doar trebuie sa adauge pe cartea sa de vizita doua functii: oenolog si castigator X Factor.  Si-a ales o melodie de atmosfera, ceva ce ti-ar placea sa auzi cand bei un pahar de vin: "Crazy", a lui Patsy Cline.

Se misca de pe un picior pe altul, inchide ochii, se transpune in locul sau preferat - crama. Cheloo il citeste ca pe o carte deschisa: "Am facut versuri in timp ce cantai: Se aude o voce cavernoasa din crama/ Sunt platit sa beau si plang de pomana!". Intrebarea este: si canta de pomana?

Sa vedem verdictul. Delia ii acorda un DA de incurajare iar Cheloo il trece mai departe cu o conditie: "sa vina la show beat!". Surprinzator de indulgent, Dan Bittman trece peste rezervele sale si ii asigura un drum lin la X Factor cu al treilea DA!

Concurenta cu patru de "DA"!... Factorul X nu cunoaste bariere! Un chinez, o nigerianca si o cubaneza primesc sansa vietii lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x