Antena Căutare

Seara muzicii romanesti, astazi, pe scena X Factor! Margareta Paslaru, Stela Enache, Class si Parazitii invitati speciali

In aceasta seara, la X Factor se canta muzica romaneasca. Melodii mai vechi sau mai noi din repertoriul artistilor din tara noastra vor fi interpretate de la 20.30, de cei 9 finalisti ramasi in competitie.

Seara muzicii romanesti, astazi, pe scena X Factor! Margareta Paslaru, Stela Enache, Class si Parazitii invitati speciali
Invitati: Margareta Paslaru, Stela Enache, Class si Parazitii

In aceasta seara, la X Factor se canta muzica romaneasca. Melodii mai vechi sau mai noi din repertoriul artistilor din tara noastra vor fi interpretate de la 20.30, de cei 9 finalisti ramasi in competitie. Pe aceeasi scena vor urca pe 2 decembrie PATRU invitati invitati. Margareta Paslaru, Stela Enache, Class si Parazitii sunt invitatii speciali ai celei de-a patra gala live X Factor – seara muzicii romanesti.

Dupa trei gale in care Delia a pierdut trei concurenti, Dan Bittman doi si Cheloo unul singur, juratii si concurentii ramasi in competitie trec astazi printr-o noua incercare. Competitia devine tot mai dura, iar tema galei programate pe 2 decembrie le impune mentorilor sa aleaga pentru invataceii lor melodii din repertoriul artistilor autohtoni. Chiar daca piesele le sunt mai cunoscute concurentilor, la fel de cunoscute le sunt si telespectatorilor care vor vota si care vor fi poate mai exigenti.

Dan Bittman a declarat deja razboi deschis X Factor dupa ce publicul i-a eliminat direct unul dintre cei mai buni concurenti si l-a trimis la duel pe un altul. Astfel, Raduly Botond si Nadir Tamuz au parasit saptamana trecuta competitia, lasandu-l pe Dan Bittman in joc doar cu Iulia Manolache, Ioana Anuta si Tudor Todut. Juratul cel mai bine plasat este Cheloo. Desi a inceput galele live cu stangul, pierzand o concurenta, a reusit sa scape de eliminari in fiecare gala apoi.

Cei 9 finalisti ramasi in concurs sunt: Ioan Man, Dragos Udila, Tudor Turcu si Natalia Selegean din echipa lui Cheloo, trupele RED si NORD Xdin partea Deliei si Ioana Anuta, Iulia Manolache si Tudor Todut din echipa lui Dan Bittman.

Care va fi raportul de forte dupa seara muzicii romanesti, telespectatorii vor afla urmarind X Factor, astazi, la Antena 1. Tot atunci vor avea ocazia sa ii vada pe scena X Factor, pe Margareta Paslaru, Stela Enache, Class si Parazitii.

Xtra Factor: Francisca de la RED si-a tatuat numele trupei pe brat... Xtra Factor: Delia isi invata elevele sa fie dure: "Oamenii nu stiu de bun simt, ci de bici"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x