Antena Căutare

Sosia lui Dani Oțil, pe scena X Factor! Seamănă sau nu cu simpaticul prezentator? Jurații au dat verdictul

Eduard Dănuț Pintilei a păşit cu emoţii pe scena X Factor şi i-a lăsat pe toţi masca. Ştefan Bănica a fost cel care a remarcat asemănarea cu simpaticul prezentator, Dani Otil. 

Eduard Dănuț Pintilei a păşit cu emoţii pe scena X Factor şi i-a lăsat pe toţi mască. Ştefan Bănica a fost cel care a remarcat asemănarea cu simpaticul prezentator, Dani Otil.

"Fiţi atenţi, stimaţi colegi. Cu cine seamănă Duțu? Nu seamănă cu Dani un pic? Uite-l mă, uite-l mă! Seamănă cu Dani!", a fost reactioa lui Ştefan Bănica, imediat după momentul concurentului nostru.

A cântat „Pierdut buletin” și a fost la înălțime, iar jurații au fost de acord că are calități suficiente pentru a merge mai departe. Unde mai pui că este şi copia fidelă a prezentatorului nostru celebru. Are toate şansele ca celebritatea să se ia.

Carla's Dreams, întâlnire surpriză la "X Factor"! Concurentă: "Ştiu unde locuieşte, l-am văzut"... LA MULŢI ANI, Ştefan Bănică Jr! Juratul "X Factor" împlineşte 49 de ani: "Tinerețea este prezentă atât ti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x