Antena Căutare

"Sunt Iulică din Filipine". Giulius Guttierez, din platoul "Chefi la Cuțite", direct pe scena "X Factor". A luat cuțitele și a venit să se dueleze pentru voturile juraților: ”Pentru un chef, cânți cel mai bine”

Venit de zece ani tocmai din Filipine, Giulius Guttierez a reușit să învețe câte ceva din limba română, destul cât să se înțeleagă cu jurații ”X Factor”.

La vârsta de 34 de ani, Giulius Guttierez, venit de zece ani tocmai din Filipine, a reușit să învețe câte ceva din limba română si este deja un chef apreciat pentru mâncărurile sale, dar și pentru show-urile culinare pe care le pune în scenă pentru clienții săi.

”Iulică din Filipine”, cum se prezintă el pe ”numele românesc”, și-a încercat norocul luna trecută la ”Chefi la cuțite” cu un preparat tradițional filipinez, cu creveți și legume și a trecut în etapa următoare.

Însă Giulius nu se oprește aici. A venit hotărât să obțină și voturile celor trei jurați: ”Îmi doresc foarte mult să cânt, dar nu am mai fost niciodată pe o scenă. Îmi doresc să simt acele emoții, să trăiesc tensiunea”, a mărturisit ”Iulică din Filipine”.

Pentru un chef cânți cel mai bine”, a mărturisit Delia.

"E greu să fii soție la 23 de ani". Ana Nica Vacari a pășit cu emoții în fața juraților, dar cu tot sprijinul ... A cucerit scena de la "Next Star" și a venit hotărât să treacă la un alt nivel. Teodor Danci a surprins juriul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x