Antena Căutare

“Te mănâncă ăştia de viu, dacă rămâi!” Cătălin Caragea, primul concurent eliminat. “Sex on fire, numai că tu nu ai participat la treaba asta”

A intrat cu o tonă de emoţii pe scena X Factor, însă cu avantajul celor patru scaune libere. Cătălin Caragia recunoaşte că datorită prietenilor, care l-au împins de la spate, a ajuns aici.

A intrat cu o tonă de emoţii pe scena X Factor, însă cu avantajul celor patru scaune libere. Cătălin Caragea recunoaşte că datorită prietenilor, care l-au împins de la spate, a ajuns aici.

Încă din audiţii, Delia “a pus ochii pe el” şi se pare că norocul i-a surâs juratei, dar şi concurentului, care a făcut o figură frumoasă în această seară.

S-a prezentat în fata mentorului său, dar şi în fata celorlati juraţi, cu piesa celor de la Kings Of Leon , “Sex on Fire”.

Ştefan Bănică: “Ai fost tu cu tine, ca să mai trag o linie, sex on fire, numai că tu nu ai participat la treaba asta, sau ai participat, dar nu cu cineva. Înţelegi ce vreau să zic”. Părerea juratului nostru a iscat hohote de râs. Dar atât.

Delia nu a fost atât de impresionată de prestaţia lui Cătălin, pe cât s-ar fi aşteptat ceilalţi concurenţi din grupa să.

“Tu ai o voce foarte bună şi asta mă enervează teribil. Mie mi se pare că eşti crud şi ţi-ar prinde bine să stai să te gândeşti… Este o luptă foarte grea. Îmi eşti tare drag, eşti mega-talentat. Te mănâncă ăştia de viu, dacă rămâi şi nu vreau să te chinui şi nu vreau să te traumatizez…”, a fost concluzia juratei.

Din păcate, piesă din această seară nu i-a purtat noroc.

Surioara transformată în înger a avut grijă de el. Simion Caragia a cântat şi a emoţionat o sală întreagă: “Vrei să stai... Rândurile s-au strâns, iar Delia şi-a ales dueliştii. Aceştia sunt cei patru concurenţi care se vor lupta vineri seară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x