Antena Căutare

Terapie prin muzică. Dumitru Charbel, puștiul care a învins LEUCEMIA și a câștigat TALENTUL!

Dumitru este un voinic ce abia a trecut de vârsta majoratului. Jumătate libanez, jumătate român și dintotdeauna cetățean suedez.

Dumitru este un voinic ce abia a trecut de vârsta majoratului. Jumătate libanez, jumătate român și dintotdeauna cetățean suedez.

Acum, din nou în România. Pentru că familia lui vorbește românește, mănâncă și trăiește românește!

Participarea lui Dumitru la X Factor a venit ca petrecerile surpriză cu ocazia zilelor de naștere. Parcă legat la ochi cu o eșarfă, puștiul a ajuns pe scenă. Complicele – mama sa.

Deși răsărit de te miri unde pe scenă, Dumitru știe clar ce vrea, fără bâlbe. Dacă nu e muzică, va fi medicină! Și va afla în această seară pe ce drum va merge, cu ajutorul juraților și publicului.

De ce medicină? Pentru că doi ani din copilăria lui i-au fost furați de boală. De una ce de multe ori este necruțătoare – leucemia. Dar el a vrut să trăiască. El a câștigat bătălia. Acum, se află la răscruce. Dacă nu va fi muzică, va fi medicină.

Cu timbrul lui, cu limbajul corpului și cu emoția ce ajunge la fiecare dintre noi, Dumitru primește 3DA! Dacă nu va renunța nici la visul cu numărul doi, Dumitru va fi un medic care va vindeca atât cu mâinile sale, cât și cu vocea sa!

Răzvan îl supără, stomacul îl supără, juraţii îl bucură! Liviu cel cu vino-ncoa' şi cu vreo trei de DA... "Ai cârlionți în gât!" Daniela Stoica, tânăra timidă care a uimit o sală întreagă cu vocea sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x