Antena Căutare

ULTIMELE auditii, astazi, de la 20:30: Alin Rusu, varianta feminina, Ricky Martin cu alura de rocker si barbatul care sfideaza juriul

Ultima runda de auditii va fi cireasa de pe tort a primei etape a show-ului X Factor. Astazi, de la 20.30, telespectatorii vor avea parte de momente speciale pe scena X Factor, voci extraordinare, momente amuzante si replici taioase!

Galerie
Luni, ultimele auditii: vedeti cine va veni pe scena X Factor!

Ultima runda de auditii va fi cireasa de pe tort a primei etape a show-ului X Factor. Telespectatorii vor avea parte de momente speciale pe scena X Factor, voci extraordinare, momente amuzante si replici taioase!

Astazi, de la 20.30, o concurenta va aminti de auditia extraterestrului maseur, Alin Dan Rusu, ridicand sala in picioare, cum a facut si el in primul episod. Un tanar cu alura de rocker va surprinde juriul cu o piesa din repertoriul exuberantului Ricky Martin iar altul va face beatbox pe melodia Deliei din perioada N&D.

Cheloo ii va "reprosa" unei concurente: "Ai vrut sa imi spargi mingea!" in timp ce Delia o va inchide pe o tanara cu intrebarea banala: "Ce zodie esti?"

Nu in ultimul rand, un barbat va sfida juriul - Cum? Cu afirmatia: "Cant mai bine decat tine!". Ramane sa vedeti maine cui i-a fost adresata "ïnsulta".

Dupa ultima runda de auditii, urmeaza tabara de pregatire. Aici, aproape 200 de concurenti vor incerca din rasputeri sa demonstreze ca au factorul X. Asteptati-va la provocari, antrenamente cu specialisti in canto si coregrafie, dar si eliminari!

Nu ratati deci azi, de la 20.30, ultimele auditii X Factor, la Antena 1!

Nebunie la X Factor: Pantofii in aer, toata lumea!... “Rrrrrraspunsul este DA!”: Patru auditii convingatoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x