Antena Căutare

Un nou membru în juriul X Factor România!

Deşi pregătirile pentru a doua gală live, ce va fi difuzată mâine seară, de la 20:00, la Antena 1, sunt în toi, jurata Delia a făcut în această dimineaţă un anunţ de zile mari pe Internet: “Juratul Louie....;) vă spune neaţaaaa! Ne pregătim pentru gala de vineri, adică de mâine;))”/ Un nou jurat la X Factor? Da!

Deşi pregătirile pentru a doua gală live, ce va fi difuzată mâine seară, de la 20:00, la Antena 1, sunt în toi, jurata Delia a făcut în această dimineaţă un anunţ de zile mari pe Internet: “Juratul Louie....;) vă spune neaţaaaa! Ne pregătim pentru gala de vineri, adică de mâine;))”. Un nou jurat la X Factor? Da! Îndrăgitul cățeluș a urcat la masa juriului.

Mâine seară, într-o zi cu totul şi cu totul specială, aniversarea a 20 de ani de Antena 1, de la ora 20:00, emoţiile se îmbracă de gală şi muzica cuprinde scena la X Factor. Va fi un show cu totul şi cu totul special, încheiat cu un super recital Holograf.

Sâmbătă, telespectatori sunt invitaţi să trăiască o poveste de neuitat, frumoasă ca un fulg de nea – Albă ca zăpada şi cei şapte pitici, pentru ca duminică, de ziua tuturor românilor, aventura să fie una uriaşă cu peripeţiile lui King Kong. Cele mai frumoase seri încep fix la 20:00, cu Antena 1.

De când s-a terminat prima Gală, Paolo Lagana nu mai poate să doarmă!... Cătălin Botezatu: „De ziua Antenei 1 i-am făcut Deliei o rochie ca ea, spectaculoasă şi extrem de sexy”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x