Antena Căutare

Veronica-Fermecatoarea, "Fratele" lui Gica Petrescu si Aurelian Andreescu-2

Sunt trecuti de a doua tinerete, dar o traiesc pe a treia. Unii spun ca astepta de o viata acest concurs pentru a arata ce pot. Semn ca X Factor nu are limite de varsta. Si, asa cum ati vazut, indeplineste si vise!

Galerie
Un marinar ca Traian Basescu nu ar strica!

La X Factor nu se tine cont de varsta. Ai acel "ceva", fie ca esti sugar, fie ca ai o duzina de nepotei, mergi mai departe.

Domnul Marian e primul. Tras la patru ace, model "Pravalia Georgesco, 1941". Cu palarie de paie, cu tot. "O viata intrega am asteptat concursul asta", spune. A fost preopinentul lui Gica Petrescu. Da, acel Gica ce a cantat la botezul lui Burebista, la casatoria lui Stefan cel Mare cu Maria de Mangop si la taiatul motului lui Gheorghe Gheorghiu-Dej. "M-am dus la Tanase, la teatru" - graieste nea Marian. "Acolo era Gicuta. N-aveai cum sa canti peste el. Mi-au zis: vrei sa joci teatru, bine, nu vrei, asta e! Peste Gica nu se poate trece!" De aceea a asteptat o viata. Baga o romanta, o sansoneta. Bucurestiul interbelic. O tempora, o mores! Versuri frumoase, melodia, la fel. Nu falseaza. Primeste doi de "DA" si multumirile ca a avut curajul sa ajunga aici. Cheloo il va desfiinta? NUUU. Eroare! "In amintirea zilelor de sprit si vioara pe care sunt sigur ca le-ati trait cu Gica Petrescu, aveti trei de DA!" Nea Marian plange, iar Gicuta il vegheaza de undeva de acolo, de sus.

Veronica e un spectacol cap-coada. De la port, pana la voce. "Va sarut si va iubesc pe toti!" "Ce costumatie aveti",... i se spune. "Da, asa mi-a placut mie sa fiu mai sexy, mai dragastoasa!" A fost casatorita de doua ori, din dragoste. Intre casnicii, a legat prietenii cu piloti de avion, cantareti, gropari. Are pregatite doua melodii. Intervine Bittman. "Eu zic ca cea cu Daca m-as mai naste o data v-ar veni cel mai bine!" Asemenea lui Nea Marian, nu canta pe langa. "Ati fost o aparitie", zice Delia. Ho, ho si ce aparitie! "M-as mai casatori, daca ar fi. Acum as vrea un marinar. Poate chiar domnul Basescu...Ar avea si melodia pregatita, "Marinare, Marinareee!" Cheloo e in extaz! Da sa o pupe pe Delia. "Asa, mama, iubiti-va!", zice doamna Veronica. Delir in sala. Delia si Dan dau "DA"! Cheloo, nu! Deci Veronica merge mai departe. Aaaa, scuze, am uitat. VERONICA FERMECATOAREA!

Ultimul din "Lotul oldies but goodies!" e Aurel Neamtu. Spune ca din 1979 astepta un astfel de prilej. "Sa vada toate televiziunile din Romania ce au pierdut!". Canta Florin Bogardo. "Old school", cum ar spune unii. Pentru cei cu tuleiele mai cernite, vocea sa aduce cu a lui Aurelian Andreescu. "Da, am fost buni prieteni!", spune. Cheloo intervine. Da, ati citit bine, Cheloo! "Tata asculta Aurelian Andreescu, asa ca stiu despre ce vorbiti!". Trei de "DA". Sau, altfel spus, "Trei, Doamne si toti trei!"

Un Google de melodii: 600 de bucati!... "Ospatarul" care a cantat alaturi de Proconsul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x