Antena Căutare

Viral în Anglia, viral și la X Factor. Cristian, românul care muncește în străinătate, i-a hipnotizat pe cei patru jurați!

Cristian Armando Drăgan a plecat din România în urmă cu trei ani pentru că nu reușea să își găsească de muncă, iar în prezent este angajat la o firmă de transport în Anglia, la Liverpool

Cristian Armando Drăgan a plecat din România în urmă cu trei ani pentru că nu reușea să își găsească de muncă, iar în prezent este angajat la o firmă de transport în Anglia, la Liverpool. Pentru șefii săi, este un român muncitor și serios, care a avansat rapid în companie, însă pe strada Church, din centrul orașului, este o vedetă în toată regula.

Aceasta pentru că Armando obișnuiește ca în timpul liber să își ia chitara și să cânte pentru trecători.

Reacția celor de pe stradă i-a dat curaj lui Armando, așa că și-a luat inima în dinți și a urcat pe scena X Factor la audiții.

De data asta Armando nu a mai mers pe mâna lui Ed Sheeran, așa cum a făcut-o în Marea Britanie, ci a ales o piesă care pare să fi mers direct la sufletul juraților.

Să înceapă showul! Răzvan Simion, concurent la X Factor. Dani, încremenit: „Mă faci să mă doară ficatul”... Copila cu voce de înger și diavol. Carla's Dreams, șocat de curajul Ruxandrei Grigore. „90 la sută eu câștig X Factor”. ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x