Antena Căutare

"Vreau să cânt, să dau dedicații cum făcea Luceafărul, de sus". Casiano del Mar, latin lover-ul de România cu 200 de piese în repertoriu! "Băi, sare CD-ul sau sare el de pe CD?"

Dar ce prezență, ce prestanţă! "Me gustaaa, mami!", ar striga toate doamnele şi domnişoarele amorezate de stilul latino. Sacou alb, ochelari de soare şi farmec debordant! Casiano del Mar a venit la X factor să îl scoată la lumina pe noul Casiano. Raducu este doar o amintire!

Dar ce prezență, ce prestanţă! "Me gustaaa, mami!", ar striga toate doamnele şi domnişoarele amorezate de stilul latino. Sacou alb, ochelari de soare şi farmec debordant! Casiano del Mar a venit la X Factor să îl scoată la lumină pe noul Casiano. Răducu este doar o amintire!

"Eram un tip timid, care nu prea le avea cu femeile. Casiano del Mar este tipul ăsta nou, mai latino aşa. Tipul căruia îi place să fie cât mai domn. Senor del Mar", afirmă concurentul nostru, sigur pe el, dar nu prea.

Tânărul se laudă cu un repertoriu de 200 de melodii, fiecare gen de muzică avându-l la degetul mic. Să nu mai vorbim despre interpretările acestora în diverse limbi străine.

Şi nu se opreşte aici. Are planuri mari: un videoclip destul de. bizar, în centrul atenţiei fiind, cine altul, decât Casiano del Mar. "Şi de acolo să cânt, să dau dedicaţii cum făcea Eminescu, Luceafărul, dădea dedicaţii de undeva de sus! Ce să mai, "bravo mai băiatule", cum ar spune Ştefan Bănica!

"Şi a avut muuulte de spus despre interpretarea lui "de excepţie". Nici Delia nu a stat de-o parte: Îi sare CD-ul sau sare el de pe CD?", "Du-te, mă, băiatule", l-a îndemnat Ştefan, din suflet! "Ce spune fața mea? Că mi-ai plăcut. Ei, te-am minţit".

Nu s-a putut abţine şi a ajuns pe scenă alături de Casiano. Bineîntele, despre Delia este vorba. A luat lecţii de dans direct de la un profesionist.

Juraţii au fost fermecaţi de prezenţa latin lover-ului nostru, dar nu și de voce! Da, exact, aveţi dreptate. Casiano del Mar nu merge mai departe.

Piele de găină! Armeanca Davitean Tatevik, o Cher a Moldovei. Moment sublim pe scena X Factor: “Eşti exact ce trebuie”... Din cei nouă magnifici de la Bravissimo a rămas UNUL! Marcel Roşca îşi încearcă din nou norocul la X Factor: “Eşti impec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x