Antena Căutare

X Factor 2020. Ele sunt concurentele care l-au convins pe Bănică să le ofere un scaun în Bootcamp și un loc în etapa următoare

S-a încheiat și cel de-al doilea Bootcamp din sezonul 9 al competiției X Factor. Ștefan Bănică a ales trei fete care vor merge în etapa următoare a show-ului.

Ioana Ardelean, Alexandra Sîrgi, Andrada Precup trec în etapa următoare
Acestea sunt concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică să le ofere un scaun în Bootcamp și un loc în etapa următoare

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

A fost o seară în care Bănică a fost pus în încurcătură, în care a oferit scaune, apoi s-a răzgândit la apariția altor concurente. Săptămâna viitoare, joi și vineri de la 20:30 Florin Ristei Și Delia își vor alege și ei concurenții pentru etapa următoare a competiției.

Concurentele din categoria 14-24 de ani care merg mai departe

După o seară în care Ștefan Bănică a trebuit să se gândească foarte bine care dintre fete au cele mai mari șanse să câștige Finala X Factor, acesta a decis următoarea componență: Alexandrea Sîrghi, Ioana Ardelean și Andrada Precup.

Ceilalți jurați au recunoscut că grupa lui Ștefan Bănică este una foarte puternică, formată din fete care au calități scenice excepționale.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Alexandra Sîrghi

Alexandrea Sîrghi a interpretat melodia „Love on top” de la Beyonce, a fost stăpână pe moment, a făcut show și-a aruncat pălăria la pământ și l-a ridicat în picioare pe Ștefan Bănică.

Încă de când a urcat pe scenă, colegele de pe scaune și cele din culise au fost convinse că Alexandra va merge mai departe în competiție.

Citește și: X Factor 2020. Ce se întâmplă în Bootcamp și cum ajung concurenții în grupele celor 4 jurați

Juratul-îndrumător al categoriei de vârstă 14-24 de ani a mărturisit că s-a temut inițial de dificultatea piesei pe care a ales-o Alexandra, însă aceasta a reușit să creeze un moment de excepție.

Alexandra Sîrghi a participat la X Factor și în sezonul 6, când nu a reușit să treacă de Bootcamp. În sezonul 9 Alexandra a venit mult mai bine pregătită și mai sigură pe ea și se află printre cele 3 concurente alături de care Bănică merge în etapa Duelurilor.

Ioana Ardelean

Ioana Ardelean a interpretat melodia „I'm Not The Only One” și l-a convins pe Ștefan Bănică să ridice de pe scaun o concurentă. Frumuseța și vocea ei sunt atuuri care o diferențiază în această competiție.

„Extrem de frumușică și de talentată. Emani o energie pozitivă. Zâmbetul tău pentru televiziune face cât un but de rating cel puțin de fiecare dată când deschizi gura”, i-a spus Ștefan Bănică.

Delia i-a mărturisit Ioanei că o vede ajungând departe în lumea artistică: „Ești genul de artist pe care îl văd pe culmile succesului. Ești minunată”, i-a spus Delia Ioanei Ardelean.

Andrada Precup

Andrada Precup a oferit un moment de excepție în Bootcamp, jurații au aplaudat-o în picioare și au catalogat momentul ca fiind unul mult decât perfect. Andrada a interpretat melodia „ Lie Ciocârlie” și l-a emoționat până la lacrimi pe juratul-îndrumător.

Citește și: X Factor 2020: Ei sunt concurenții din grupa Loredanei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare a show-ului

„E extraordinar. Mi se întâmplă rar ca cineva să mă facă să mă emoționez atât de tare. E o capacitate rară să transmiți așa ceva. E dincolo de concurs. Ești excepțională! Ce s-a întâmplat acum a fost de 10 ori mai puternic decât a fost la repetiții. Dumnezeu ți-a luat pe o parte și ți-a dat pe alta pentru că ai un auz perfect. Ce ai făcut de una singură, fără niciun instrument… Eu sunt încă șocat”, a fost reacția lui Ștefan Bănică la prestația Andradei, luând decizia de a o ridica pe Oana pentru a-I oferi un scaun Andradei.

X Factor 2020. Andrada Precup, moment de excepție în Bootcamp. Ștefan Bănică, emoționat până la lacrimi: „A fost extraor... X Factor 2020. Ioana Ardelean a ridicat o concurentă de pe scaun, în Bootcamp. Delia: „Vei face treabă în țărișoara asta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x