Antena Căutare

X Factor 2020. Ioana Ardelean a ridicat o concurentă de pe scaun, în Bootcamp. Delia: „Vei face treabă în țărișoara asta!”

Ioana Ardelean a fost cea care a deschis audițiile sezonului 9 X Factor și a venit acum în Bootcamp pentru a-l convinge pe Ștefan Bănică de faptul că merită un scaun.

Ioana Ardelean l-a convins pe Ștefan Bănică de faptul că merită un scaun Galerie
Ioana Ardelean l-a convins pe Ștefan Bănică de faptul că merită un scaun

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Ioana Ardelean a creat un momet viral în audiții și a venit în Bootcamp cu o piesă emoționantă

Prezenatatorul Răzvan a amintit că Ioana a creat unul dintre cele mai vizualizate momente din audițiile de la X Factor 2020.

Înainte de a păși pe scenă tânăra a mărturisit că este emoționată și conștientă că având în vedere că vor fi 7 fete eliminate, există posibilitatea ca ea să fie sau nu printre acelea.

„Am emoții. Mi-e frică puțin”, a spus Ioana înainte de a urca pe scenă.

Frumoasa Ioana a interpretat piesa lui Sam Smith: „I'm Not The Only One”.

Citește și: X Factor 2020. Adrian Petrache a intrat pe scenă cu chitara spartă, dar a reușit să aibă o prestație demnă de Bootcamp

Jurații au comentat prestația Ioanei, însă părerile colegilor lui Bănică au fost pur consultative, întrucât, potrivit regulamentului, juratul-îndrumător al categoriei are drept de decizie.

Delia a încurajat-o pe Ioana, spunându-i că look-ul și vocea ei îi vor aduce succes mai departe, indiferent de parcursul său în competiția X Factor.

Ioana Ardelean l-a convins pe Ștefan Bănică de faptul că merită un scaun

Ioana Ardelean l-a convins pe Ștefan Bănică de faptul că merită un scaun

Delia: „Eu cred că tu și cu X Factor și fără X Factor vei face treabă în țărișoara asta 100%. Ești genul de artist pe care îl văd pe culmile succesului. Felicitări pentru moment! Ești minunată!”

Florin Ristei și Loredana Groza au simțit lipsa unei emoții în interpretare:

Ristei: „Erai foarte concentrată să-ți iasă, lucru care s-a și întâmplat, dar nu te-ai bucurat de piesă. Dar fără greșeală interpretarea.”

Loredana: „Ești foarte frumoasă, ai cântat corect, ai zâmbit, dar ai rămas într-o zonă superficială ca emoție, ca transmitere”.

Scaunele erau deja ocupate când Ioana a urcat pe scenă, așadar Ștefan și-a pus problema motivului pentru care cineva ar merita să-i cedeze locul tinerei.

Ce a decis Ștefan Bănică în privința Ioanei Ardelean

Bănică: „Extrem de frumușică și de talentată. Emani o energie pozitivă. Zâmbetul tău pentru televiziune face cât un but de rating cel puțin de fiecare dată când deschizi gura. Ai trei scaune ocupate. Cu tine încep problemele mari și anume de ce aș ridica pe cineva de pe scaun?”

„Pentru că pot să mă autodepășesc. Am stat și eu în picioare aici, vreau și eu pe scaun puțin”, i-a răspuns Ioana.

Ștefan Bănică a decis să-i ofere Ioanei un loc pe scaun:„Nu vreau să fac niciun fel de glume pe treaba asta. Ideea este că rămâi”.

Citește și: X Factor 2020: Ei sunt concurenții din grupa Loredanei care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoare a show-ului

Înainte de a-și exprima decizia cu referire la parcursul Ioanei în competiție, Bănică a precizat că nu o va ridica pe Alexandra de pe scaun. Așa că bătălia s-a ținut între Marina și Oana.

„Cea ceare îți va lăsa scaunul gol este Marina”, a decis Bănică.

„E mai actuală, poate cuprinde un repertoriu mai larg”, și-a explicat Bănică preferința.

„Este superbă și faptul că și cântă și nu e doar superbă…”, a spus Delia în testimonial.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

X Factor 2020. Ele sunt concurentele care l-au convins pe Bănică să le ofere un scaun în Bootcamp și un loc în etapa urm... Ștefan Bănică și Loredana de la „X Factor” au ales câte trei concurenți pe care îi vor duce în următoarea etapă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x