Antena Căutare

Ștefan Bănică și Loredana de la „X Factor” au ales câte trei concurenți pe care îi vor duce în următoarea etapă

Marea finală X Factor sezonul 9 este cu un pas mai aproape pentru șase concurenți care au reușit până acum să treacă de Bootcamp. Săptămâna viitoare, Delia și Florin Ristei vor trăi și ei emoțiile Bootcamp-ului și vor fi nevoiți să facă elegeri dificile.

Ștefan Bănică Jr. și concurentele din echipa sa, în noul sezon „X Factor” Galerie
Ștefan Bănică Jr. și concurentele din echipa sa, în noul sezon „X Factor”

Aseară, telespectatorii au urmărit în număr mare a doua etapă a bootcampului din sezonul 9, aceasta impunându-se ca lider de piaţă la nivelul publicului din mediul urban, cu un rating mediu de 7.9 puncte şi 18.2% cota de piaţă. Aproape 1.7 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau aseară alegerile lui Ştefan Bănică, în minutul de aur, 20.50.

Ștefan Bănică Jr. și Loredana și-au ales concurenții pentru următoarea etapă de la „X Factor”

Seara trecută, Ștefan Bănică a trecut de la agonie la extaz încercând să aleagă trei concurente din grupa sa de fete cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani. Încă de la început, acesta a mărturisit că va pune preț pe dorința fiecăreia de a evolua, astfel că unele decizii i-au contrariat pe colegii săi jurați. La finalul serii, Ștefan Bănică a ales să meargă în etapa următoare alături de Andrada Precup, Ioana Ardelean și Alexandra Sîrghi.

citește și: Andrada Precup, moment de excepție în Bootcamp. Ștefan Bănică, emoționat până la lacrimi: „A fost extraordinar”

Și grupa Loredanei la X Factor a rămas cu doar trei din cei zece concurenți! Iulian Selea, Adrian Petrache și Eden Loren au impresionat-o pe jurata X Factor și le-a oferit, împreună cu un scaun, șansa de a trece în etapa următoare.

Ștefan Bănică Jr. și concurentele din echipa sa, în noul sezon „X Factor”

Ștefan Bănică Jr. și concurentele din echipa sa, în noul sezon „X Factor”

Ștefan Bănică Jr. și concurentele din echipa sa, în noul sezon „X Factor”

Săptămâna viitoare este rândul Deliei și al lui Florin Ristei să treacă prin aceleași emoții. Concurenții din grupele ale căror mentori sunt cei doi trebuie să dovedească faptul că merită unul dintre cele trei scaune din Bootcamp, pentru că miza este uriașă! La final, doar trei dintre ei vor trece mai departe, în etapa Duelurilor, și vor fi cu un pas mai aproape de finala X Factor, sezonul 9.

citește și: Marta Verecchia, moment plin de energie în Bootcamp. Loredana: „Cred că ai cea mai bună voce până acum”

În sezonul cu numărul 9, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au aflat încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce i-a făcut să ia decizii mult mai strategice. Așadar, în sezonul 9 X Factor, Loredana va fi mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ștefan Bănică va căuta factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani, în timp ce Delia crede că are categoria câștigătoare: Mixt este grupul pentru concurenți de peste 24 de ani, iar până acum jurata X Factor a câștigat în ambele cazuri când a mai fost mentorul lor – în 2013, alături de Florin Ristei, iar în 2018 împreună cu Bella Santiago.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile All urban si National

Perioada 27 noiembrie 2020

X Factor 2020. Ioana Ardelean a ridicat o concurentă de pe scaun, în Bootcamp. Delia: „Vei face treabă în țărișoara asta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x