Antena Căutare

X Factor 2021, 1 octombrie. Sofia Cagno a uimit jurații cu interpretarea piesei Runnin' (Lose It All) de la Naughty Boy

Sofia Cagno a venit tocmai din Italia pentru a-i cuceri pe jurații X Factor 2021, în cea d-a șasea ediție din sezonul 10. Copleșită de emoții, tânăra a interpretat piesa Runnin' (Lose It All) de la Naughty Boy. Iată cum au reacționat Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei când i-au auzit vocea.

sofia cagno pe scena X Factor 2021 imbracata complet in negru Galerie
Sofia Cagno a venit tocmai din Italia pentru a-i cuceri pe jurații X Factor 2021, în cea d-a șasea ediție din sezonul 10 | Antena 1

”Mă numesc Sofia, am 16 ani și vin din Italia.”, a spus Sofia imediat ce a urcat pe scenă. Delia a observat că tânăra este emoționată. ”Ești emoționată rău, te simt”, i-a zis jurata și concurenta a confirmat.

”Sper să vă placă, sper că ceea ce voi cânta să vă emoționeze, așa cum mă emoționează și pe mine. Sunt puțin răgușită, de ieri din aeroport, din cauza aerului condiționat. Sunt un pic răcită, dar o să fie bine.”, a mai afirmat Sofia.

Sofia Cagno a interpretat Runnin' (Lose It All) de la Naughty Boy în ediția 6 X Factor sezon 10

Un pic răcită, cum a spus și ea, Sofia Cagno a ales să interpreteze o piesă din repertoriul Naughty Boy. A cântat Runnin' (Lose It All) cu toată emoția de care a fost capabilă, cu gândul să-i impresioneze pe jurații X Factor 2021.

Imediat ce i-a auzit timbrul, Ștefan Bănică a ridicat admirativ din sprâncene. Și Delia a fost plăcut impresionată de primele note luate de frumoasa Sofia.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Yarina Cozma, interpretarea originală a piesei „Săracă inima mea” cu care a emoționat juriul

Loredana a părut să simtă piesa și a ghidat-o pe italiancă din priviri. Iată cum a sunat piesa Runnin' (Lose It All) în interpretarea Sofiei Cagno.

Jurizare Sofia Cagno în preselecții la X Factor sezon 10, ediția 6

Prestația Sofiei Cagno a fost pe placul celor patru jurați de la X Factor 2021. Ștefan Bănică, Delia, Loredana și Florin Ristei s-au arătat încântați de performanța tinerei din Italia.

”Sofia, îmi placi. Da, așa da. Răspunsul meu pentru tine este un mare DA”, a zis Ștefan Bănică după ce Sofia și-a terminat prestația pe scena X Factor 2021.

”Nu știu de ce te ascunzi în spatele acestei timidități pentru că ești fantastică. Ești o voce extrem de actuală. Florin, ești norocos. Așa ar trebui să sune vocile astăzi. Bravo! Răspunsul meu e ”DA”.”, a zis și Delia.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. John Smith Zanger, show total la 71 de ani cu piesa „Bad case of loving you”

”Ești atât de delicată, atât de fină, dar vocea ta nu este pe măsura a ceea ce ne arăți tu. Este foarte puternică, foarte bine timbrată, ești ca un fel de Demi Moore de Italia. Cumva îmi place timiditatea asta și mi se pare că este foarte sinceră. Din partea mea, în această seară, ai un ”DA”, a afirmat și Loredana.

”Anul ăsta ai fi în categoria mea. Dacă puțin înfundată și cu un pic de răceală ai sunat așa, cred că într-o zi mai bună și cu ceva sfaturi mai bune, ai putea să suni și mai bine. Anul trecut am ratat atât să câștig X Factor cu Super 4. Crezi că poți fi X Factor România anul acesta?”, a întrebat Florin Ristei.

Sofia i-a răspuns că țintește spre trofeu, dar că nu are de unde să știe. ”E bine, trebuie să mai lucrăm și pe partea de încredere. E un mare DA”, a continuat juratul X Factor sezon 10.

Cine este Sofia Cagno de la X Factor 2021, ediția 6

Sofia Cagno este din Italia și are 16 ani. Tânăra a venit alături de mama și antrenorul său vocal pentru a cânta în fața juraților X Factor sezon 10.

”Eu lucrez cu ea de 8 ani și studiez canto.”, a zis tânăra concurentă.

Emoționată și răcită, adolescenta a intrat cu multe emoții în platoul unde avea să-i cucerească pe cei patru jurați.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Bogdan Panaite Casper a făcut un moment de rap improvizat folosind cuvinte date de juriu

”Sunt cam emoționată și un pic agitată, dar sper să pot să îi emoționez și pe alții. Cânt pentru că nu sunt foarte curajoasă în discuții și nu mă descurc în conversații. Sunt o persoană timidă, în general. Iar muzica este singura care m-a ajutat să descoper cine sunt. M-a ajutat să mă pot exprima. Este singurul lucru care îmi iese bine și de care sunt mândră.”, a spus Sofia Cagno despre ea, înainte să urce pe scena X Factor 2021, sezonul 10.

Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi întreg sezonul X Factor.

Ștefan Bănică crede că are în față câștigătorul X Factor 10: ”Mi-aș dori ca generația ta să fie reprezentată de cineva c... X Factor 2021, 1 octombrie. Robert Reamzey a făcut show cu o interpretare originală a piesei Take Me To Church: ”Ești ne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x