Antena Căutare

X Factor 2021, 10 decembrie. Andrei Duțu îl ridică în picioare pe Ștefan Bănică după interpretarea piesei „Make you feel my love”

Andrei Duțu a interpretat în mod original piesa „Make you feel my love” de la Adele, iar juriul a fost surprins de calitățile sale vocale.

X Factor 2021, 10 decembrie. Andrei Duțu îl ridică în picioare pe Ștefan Bănică după interpretarea piesei „Make you feel my love”” Galerie
X Factor 2021, 10 decembrie. Andrei Duțu îl ridică în picioare pe Ștefan Bănică după interpretarea piesei „Make you feel my love”” | Antena 1

Andrei Duțu a cântat impecabil piesa „Make you feel my love” de la Adele, iar mentorul Ștefan Bănică s-a ridicat în picioare pentru a-l felicita pentru performanța sa greu de egalat. Concurentul a reușit să cânte piesa într-un mod original, care a fost lăudat de jurați.

Andrei Duțu, interpretarea impresionantă a piesei „Make you feel my love” de la Adele, pentru care a fost felicitat în Battles la X Factor 2021

Andrei Duțu este un concurent foarte talentat și a putut să-și demonstreze calitățile artistice pe scena X Factor, în etapa de Battles, unde a cântat impecabil piesa „Make you feel my love”, o baladă despre care Loredana a avut numai cuvinte frumoase de spus.

Juriul a fost surprins să asculte live interpretarea lui Andrei Duțu, care a sunat divin și care a primit numai aprecieri.

„Mă bucur tare mult că am ajuns până aici, a fost stresant. Într-un fel, nodul din stomac este și pentru ei, că vreau să performez bine. A fost minunat. A trebuit să căutăm piese, să-mi pun vocea în valoare. Ștefan a fost acolo să mă coordoneze”, spune concurentul înainte de a cânta.

Jurizare Andrei Duțu din etapa de Battles de la X Factor 2021, 10 decembrie

„Măi Andreiule, măi. Bravo pentru treaba asta că ți-ai dat jos casca și ai cântat după cum ai simțit, după sufletul tău. Excepțional plus”, spune Ștefan Bănică.

„Foarte frumos. O baladă de dragoste cântată de un băiat nu poate decât să dea foarte bine. Am simțit o maturitate emoțională mai mare decât ceilalți băieți”, spune Loredana.

„E greu să cânți doar pian și voce, că atunci se simt cele mai multe imperfecțiuni. Felicitări”, spune Florin Ristei.

Citește și: X Factor 2021, 1 octombrie. Andrei Duțu a cucerit juriul cu intepretarea piesei All I Want de la Kodaline: Nu a cântat nimeni așa

„Mi-a plăcut foarte mult. Nu știu cum va face Ștefan”, spune Delia.

Cine este Andrei Duțu de la X Factor 2021 sezon 10

Andrei Duțu este din București, însă a locuit șase ani în Londra. ”Eu am vrut tare mult să-mi descopăr talentul cu adevărat. M-a atras mereu asta, plecarea spre Anglia. Mi s-a părut că e o școală potrivită pentru ce voiam eu să fac. Am făcut BIN. Am dat niște audiții, m-au plăcut și mi-au propus să vin, dacă pot să-mi susțin traiul.”, a povestit Andrei în audițiile X Factor 2021.

A reușit să se descurce. În dorința de a se putea întreține, s-a alăturat unui artist care performa pe stradă.

Citește și: X Factor 2021, 3 decembrie. Andrei Duțu, interpretare de excepție a piesei „Impossible”: „Țineți minte acest nume”

”Am găsit un cântăreț pe stradă și m-am alăturat lui. În câteva minute am primit ofertă să cânt într-un pub. Lucram la grădinărit, la gătit, tot felul de ajutor, cărat lucruri de colo colo, ceva mic. Am avut o șansă imensă de a învăța acolo. Sunt un om care a muncit și a înțeles ce înseamnă muncă. Vreau să arăt că nu am plecat degeaba și este momentul ca povestea mea să fie auzită.”, a explicat concurentul.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 10 decembrie. Ionuț Hanțig a intrat în filmul muzical al lui Harry Styles și a cântat superb „Sign of the... X Factor 2021, 10 decembrie. Bryana Holingher, interpretarea de senzație a piesei „Sorry not sorry” din etapa de Battles...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x