Antena Căutare

X Factor 2021, 10 decembrie. Bryana Holingher, interpretarea de senzație a piesei „Sorry not sorry” din etapa de Battles

Bryana Holingher a reușit să surprindă pe toată lumea cu o interpretare puternică a piesei „Sorry not Sorry” cântată de Demi Lovato, în etapa de Battles de la X Factor 2021.

X Factor 2021, 10 decembrie. Bryana Holingher, interpretarea de senzație a piesei „Sorry not sorry” din etapa de Battles Galerie
X Factor 2021, 10 decembrie. Bryana Holingher, interpretarea de senzație a piesei „Sorry not sorry” din etapa de Battles | Antena 1

Bryana Holingher a reușit să surprindă pe toată lumea cu o interpretare inegalabilă a piesei „Sorry not sorry” de la Demi Lovato. Aceasta, deși are doar 14 ani, a reușit să cânte superb o piesă despre care jurații au spus că este destul de dificilă pentru ea.

Bryana Holingher, momentul inedit de la X Factor 2021, din Battles. A cântat piesa „Sorry not sorry”

Bryana Holingher a reușit să capteze atenția tuturor cu interpretarea inegalabilă a piesei „Sorry not sorry” care a fost pe placul juraților X Factor 2021.

„Am venit cu părinții mei, cred că mi se potrivesc piesele mai rapide. M-am simțit foarte bine pe scena X Factor”, spune Bryana, înainte de a urca pe scenă.

Citește și: X Factor 2021,5 noiembrie. Bryana Holingher, vocea care a cutremurat scena cu interpretarea piesei Runnin'.„Cânți super tare”

Jurații au fost surprinși de calitatea și performanța ei vocală și i-au spus acest lucru.

Jurizare Bryana Holingher de la X Factor 2021, etapa de Battles, 10 decembrie

„Bryana, mi se pare că ai fost mai bună astăzi, decât în etapa precedentă, mi-a plăcut că nu a sunat a Christina Aguillera, ai cântat un cântec dificil pe care tu la 14 ani l-ai cântat foarte bine. Ți-a fost teamă de notele alea de sus, dar ai dus la bun sfârșit”, spune Loredana.

„Alegerea muzicală îmi place foarte mult. Te-a scos în evidență. Ai un concurent foarte tare”, spune Delia.

„Ai cântat super pentru 14 ani. Incredibil, cred că trebuie să te implici mai mult și emoțional și ca atitudine”, spune Ștefan Bănică.

„Ai cântat foarte bine. Total de acord, ai făcut același lucru, te-ai plimbat de la stânga la dreapta. În rest, vocal nota 10”, spune Florin Ristei.

Cine este Bryana Holingher de la X Factor 2021

Bryana este olteancă și se mândrește cu asta, spunând că are toate atuurile necesare pentru a câștiga X Factor.

Citește și: X Factor 2021, 12 noiembrie. Bryana Holingher a interpretat magistral Stand Up, la doar 14 ani: „Nebunie a fost!”

Bryana s-a născut și a copilărit în Craiova, dar atunci când părinții ei au plecat la muncă în străinătate, a rămas cu bunica. După ce bunica a început să aibă probleme de sănătate, ea a decis să se mute la țară și acum Bryana vine în fiecare weekend să o viziteze.

Tânăra concurentă a spus că visează să aibă concerte în toată lumea și abia așteaptă să urce pe scena X Factor pentru a demonstra ce poate.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 10 decembrie. Andrei Duțu îl ridică în picioare pe Ștefan Bănică după interpretarea piesei „Make you feel... X Factor 2021, 10 decembrie. Betty Iordăchescu interpretează superb piesa „House of the Rising Sun” în etapa de Battles...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x