Antena Căutare

X Factor 2021, 10 decembrie. Betty Iordăchescu interpretează superb piesa „House of the Rising Sun” în etapa de Battles

Betty Iordăchescu a reușit să creeze un moment de excepție în etapa de Battles de la X Factor, unde a interpretat magistral piesa „House of the rising sun”.

X Factor 2021, 10 decembrie. Betty Iordăchescu interpretează superb piesa „House of the Rising Sun” în etapa de Battles Galerie
X Factor 2021, 10 decembrie. Betty Iordăchescu interpretează superb piesa „House of the Rising Sun” în etapa de Battles | Antena 1

Betty Iordăchescu a reușit să creeze un moment emoționant pe scena X Factor, cu interpretarea piesei „House of the rising sun” cu care a reușit să transmită foarte multă emoție.

Betty Iordăchescu, interpretarea magistrală a piesei „House of the rising sun” în etapa de Battles, 10 decembrie 2021

Betty Iordăchescu a creat un moment unic pe scena X Factor 2021 cu o interpretare inegalabilă a piesei „House of the rising sun”, pentru care a fost foarte felicitată de cei 4 jurați.

Aceasta este cunoscută pentru calitățile vocale, iar unii jurați au spus despre ea că are mare potențial pentru a câștiga X Factor, desigur, e doar o părere. Cu toate acestea, micuța artistă a reușit să creeze un moment unic pe scenă.

„Mie mi se pare că tot timpul ăsta trece super repede, în 45 de minute ai și cântat, poate ai și trecut. timpul ăsta trece extrem de repede. Celelalte concurente voiau să mă ridice pe mine. Am simțit că dacă nu aș fi zis ce am zis atunci poate aș fi fost descalificată. Vreau să transmit energie, să transmit emoție și vreau să transmit că pot să merg mai departe la X Factor. Trebuie să fii încrezător în tine și în calitățile tale. Voi lupta pentru locul meu și consider că îl merit”, spune Betty, înainte de a cânta.

Jurizare Betty Iordăchescu la X Factor, 10 decembrie 2021, în Dueluri

„Măi, îți place foarte mult piesa asta, pare că ai fost tu, e piesa ta preferată. Ți-a dat voie să te desfășori și într-un mod mai teatral”, spune Delia.

„Mi-a plăcut mult mai mult decât data trecută. Te regăsesc. Muzica te salvează”, spune Loredana.

„Ceea ce mă bucură foarte mult că în această grupă se cântă foarte bine, e de lucrat la atitudine. Ai fost liniară. Trebuie să ai mai multă încredere în tine. Ai toate șansele. Cânți bine, arăți bine”, spune Ștefan Bănică.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Betty Iordăchescu impresionează juriul cu o interpretare de excepție a piesei „All of me”

„Bravo, Betty. Azi ai cântat mult mai bine. Anii pe scenă nu ți-i poate suplini nimeni. Ești o competitoare maxim pentru oricine de la această masă.”, spune Florin Ristei.

Cine este Betty Iordăchescu de la X Factor 2021

Jurații X Factor au avut parte de o surpriză impresionantă în audiții când au văzut-o pe Betty Iordănescu. Tânăra cântăreață a participat la concursuri internaționale, la care a fost premiată. Deși are doar 15 ani, aceasta a reușit să-i emoționeze pe jurați cu o interpretate impecabilă a piesei „All of me” de la John Legend.

Betty Iordănescu este foarte pasionată de mașini și participă des la curse, pentru vârsta ei, desigur. Sportul este, pe lângă muzică, activitatea sa preferată.

Citește și: X Factor 2021, 12 noiembrie. Betty Iordăchescu a cântat Family Portrait și a impresionat cu atitudinea „asumată”

Aceasta a povestit în audiții: „Bună, sunt Betty, am 15 ani și sunt din București. Sunt elevă și sunt foarte competitivă. Pentru mine, competiția este foarte benefică, dacă nu sunt antrenată. Îmi place foarte mult să mă duelez. Sunt foarte pasionată de sport, de asta îmi petrec foarte mult timp aici. E o senzație pe care nu o găsești nicăieri. În spiritul competiției, e o senzație mișto să driftuiești. Experiența X Factor este asemănătoare. Eu sunt mai determinată ca niciodată să câștig. Am cântat la concursuri internaționale, dar și în țară”, se prezintă Betty Iordănescu.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 10 decembrie. Bryana Holingher, interpretarea de senzație a piesei „Sorry not sorry” din etapa de Battles... X Factor 2021, 10 decembrie. Daria Peltea, interpretarea explozivă a piesei „Bang Bang”. Ce i-au spus jurații în etapa d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x