Antena Căutare

X Factor 2021, 24 septembrie. Betty Iordăchescu impresionează juriul cu o interpretare de excepție a piesei „All of me”

Betty Iordănescu a creat o atmosferă de excepție la X Factor 2021, în ediția cu numărul 5 a sezonului 10. În vârstă de doar 15 ani, Betty a reușit să-i convingă pe jurați să-i ofere 4 voturi de DA.

Betty Iordănescu, la X Factor, sezonul 10, ediția 5 Galerie
Betty Iordănescu a surprins juriul cu o interpretare de excepție a piesei All of me de la Joh n Legend. Juriul i-a oferit votul de încredere și va merge direct în Bootcamp | Antena 1

Betty Iordănescu a reușit să surprindă plăcut jurații de la masa X Factor, în ediția cu numărul 5 a sezonului 10. Tânăra în vârstă de doar 15 ani a reușit să creeze un moment plin de emoție.

Betty Iordănescu a impresionat juriul X Factor în ediția 5 a sezonului 10 X Factor 2021. A cântat „All of me”

Jurații X Factor au avut parte de o surpriză impresionantă când au văzut-o pe Betty Iordănescu. Tânăra cântăreață a participat la concursuri internaționale, la care a fost premiată. Deși are doar 15 ani, aceasta a reușit să-i emoționeze pe jurați cu o interpretate impecabilă a piesei „All of me” de la John Legend.

În culise, ceilalți concurenți au spus despre interpretarea ei că ar fi fost atât de bună, încât a părut că piesa îi aparținea.

Citește și: X Factor 2021, 17 septembrie. Trooper și orchestra Metropolitană au făcut show grandios cu piesa „Maturizare” a lui Tudor Gheorghe

Jurații i-au spus că au fost foarte impresionați de aptitudinile sale vocale și speră să rămână în România să facă muzică.

Jurizare Betty Iordănescu la X Factor 2021, în ediția 5

Jurații Delia, Ștefan Bănică, Loredana și Florin Ristei au fost uimiți de talentul pe care îl are aceasta.

„15 ani? Nu îți e frică de ăștia mai mari? Poți să duci un X Factor întreg?”, o întreabă Florin Ristei.

„Da, Betty, eu cred că poți să duci un X Factor. Mi-a plăcut timbrul tău, energia ta, ai o energie foarte bună și o voce foarte bună. Și să nu te mai duci în America, ca să mergi mai departe la X Factor”, îi spune Ștefan Bănică.

„Betty, ai cântat foarte frumos, ai avut emoție. Ești sensibilă, meriți să mergi mai departe”, spune Loredana.

Citește și: Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”

„Ai fost superbă, eu am să votez DA”, a fost votul Deliei.

„Betty, din partea mea în seara asta, ai un DA”, spune Loredana.

„Din partea mea, a venit deja un DA, ai 3 de DA. Să vedem dacă te trimite în Bootcamp domnul Ristei”, spune Ștefan Bănică.

„Ai cântat foarte bine, ai un DA în această seară de la mine”, spune și Florin Ristei.

„Eu nu ar trebui să mă bucur, dar mă bucur pentru tine în această seară pentru că meriți”, spune Ștefan Bănică.

„Mi s-a părut că-și merită locul în bootcamp la Ristei. Este foarte tare”, mai spune Delia.

Cine este Betty Iordănescu de la X Factor, sezonul 10. Ce pasiuni are

Betty Iordănescu este foarte pasionată de mașini și participă des la curse, pentru vârsta ei, desigur. Sportul este, pe lângă muzică, activitatea sa preferată.

„Bună, sunt Betty, am 15 ani și sunt din București. Sunt elevă și sunt foarte competitivă. Pentru mine, competiția este foarte benefică, dacă nu sunt antrenată. Îmi place foarte mult să mă duelez. Sunt foarte pasionată de sport, de asta îmi petrec foarte mult timp aici. E o senzație pe care nu o găsești nicăieri. În spiritul competiției, e o senzație mișto să driftuiești. Experiența X Factor este asemănătoare. Eu sunt mai determinată ca niciodată să câștig. Am cântat la concursuri internaționale, dar și în țară”, se prezintă Betty Iordănescu.

Despre sezonul 10 al emisiunii X Factor de la Antena 1

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Tricouri tematice, personalizate în spiritul X Factor sunt disponibile publicului.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi întreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 24 septembrie. Bogdan Panaite Casper a făcut un moment de rap improvizat folosind cuvinte date de juriu... X Factor 2021, 24 septembrie. Delia Ligoțchi a venit pe scenă cu o piesă proprie cu care i-a emoționat pe jurați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x