Antena Căutare

X Factor 2021, 10 septembrie. Claudiu Moise, concurentul care a făcut-o pe Loredana să plângă cu o piesă compusă chiar de el

În a doua ediție a show-ului X Factor, Claudiu Moise a venit pregătit să își depășească limitele.

claudiu moise la x factor Galerie
În a doua ediție a show-ului X Factor, Claudiu Moise a venit pregătit să își depășească limitele. | Antena 1

Claudiu Moise, un artist sensibil, le-a povestit juraților că vine din Slobozia și e student la ASE. Concurentul X Factor suferă de o afecțiune de vorbire care își pune amprenta în special când e foarte emoționat.

Cu toate aceștia, jurații au fost extrem de încântați să afle mai multe despre el. Claudiu se confruntă cu aceste dificultăți de vorbire încă de când avea 7 ani.

Claudiu, o dovadă de putere pe scena X Factor

Ștefan Bănică l-a încurajat, spunând că există mari actori care reușesc să își depășească orice fel de probleme de vorbire atunci când urcă pe scenă.

Încercând să scape de emoții, Claudiu a început să cânte și nu orice piesă, ci chiar rap. La un moment dat, Claudiu s-a încurcat, dar Loredana l-a încurajat spunându-i că poate.

„Ăsta e pariul tău cu tine. Să poți pe o scenă ca X Factor”, i-a transmis Ștefan Bănică.

Citește și: eXtra Factor 2021, episodul 1. Ilona Brezoianu prezintă cele mai amuzante momente din culisele X Factor sezonul 10

Claudiu și-a luat versurile și a spus că o să mai încerce o dată.

Concurentul X Factor a început să cânte din nou, reușind să îi impresioneze pe jurați până la lacrimi. Loredana a izbucnit în lacrimi, spunând că nu poate să se abțină.

La final jurații, dar și toți spectatorii s-au ridicat în picioare, aplaudând furtunos.

Jurizare Claudiu Moise

„Momentul în care tu devii liber aici într-un fel uiți practic de blocajul tău. (...) Acest blocaj al tău e posibil să dispară. (...) Ceea ce ai făcut tu e o lecție de viață”, i-a spus Ștefan Bănică lui Claudiu.

„M-a emoționat foarte tare momentul tău și versurile tale pentru că am înțeles dorința ta de a comunica niște sentimente prin muzică și prin aceste versuri care sunt foarte frumoase”, i-a spus Loredana.

Citește și: X Factor 2021, 6 septembrie. Jacqueline Crăciun a reușit să-i convingă pe jurați cu a doua piesă „Scared to be lonely”

„Muzica poate schimba vieți. Uite care este puterea muzicii. Cred că toată lumea, și din sală, și de acasă, și din spatele televizorului are o lecție de învățat de aici. Tu tre să fii un învingător și ești un învingător astă seară la X Factor”, i-a transmis Florin Ristei.

Claudiu Moise a primit 3 X DA de la jurații X Factor.

Claudiu Moise cântă rap în ciuda dificultăților de vorbire

Claudiu a început să aibă dificultăți de vorbire de la vârsta de 7 ani, atunci când s-a speriat foarte tare de o rudă cu handicap.

Concurentul X Factor a povestit că din toată populația lumii, doar 1% suferă de aceeași problemă de vorbire ca și el.

Claudiu a vorbit deschis despre problema lui, spunând că nu se accentuează neapărat atunci când este mai emoționat, ci atunci când se agită mai mult și spune că nu mai are aer.

Claudiu a încercat să depășească acest moment și cu ajutorul psihologilor, dar și cu logopezi. Cu toate acestea, nu a reușit să se recupereze.

Despre sezonul 10 X Factor

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Tricouri tematice, personalizate în spiritul X Factor sunt disponibile publicului.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi întreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 10 septembrie. Trupa Hip Hop Ferentari a pus povestea lor în versuri cu o piesă compoziție proprie... eXtra Factor 2021, episodul 2. Ilona Brezoianu aduce cele mai haioase momente din culisele X Factor 10 în fața telespect...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x