Antena Căutare

X Factor 2021, 10 septembrie. Yarin Andrei Lupu și-a demonstrat pasiunea pentru muzică prin piesa Broken Bones

În ediția 2 a show-ului muzical X Factor, sezonul 10, Yarin Andrei Lupu a venit la X Factor să arate cât de bine sună vocea unui puști de 18 ani.

yarin andrei lupu la x factor Galerie
În ediția 2 a show-ului muzical X Factor, sezonul 10, Yarin Andrei Lupu a venit la X Factor să arate cât de bine sună vocea unui puști de 18 ani. | Antena 1

Yarin Andrei Lupu a urcat pe scena X Factor vizibil emoționat, cu încredere că va cuceri juriul. Cu un look de tânăr cuceritor, pregătit să frângă inimi, Yarin le-a vorbit juraților despre pasiunea lui despre muzică.

Yarin Andrei Lupu, tânărul carismatic cu pasiune pentru muzică

Yarin a mărturisit că are deja o colecție de 10 – 15 trofee câștigate la alte concursuri de muzică de când era mai mic.

Concurentul X Factor a început să cânte piesa Broken Bones și a animat publicul. Din păcate, la jumătatea piesei. Ștefan Bănică l-a oprit din cântat pe tânărul de 18 ani.

Jurizare Yarin Andrei Lupu

„Asta e mișto pentru liceu, știi? Băiatul frumușel, înalt, care cântă, fetele din clasă se îndrăgostesc și dacă fetele din clasă nu se îndrăgostesc, cu siguranță se îndrăgostesc fetele de la ecalaltă clasă și asta e frumusețea vieții de liceu și nu cred că s-a schimbat foarte tare treaba asta. Dar de aici și până la un concurs ca X Factor e cale lungă. Asta mi-aș dori să conștientizezi”, i-a explicat Ștefan Bănică lui Yarin.

Citește și: X Factor 2021, 6 septembrie. Ștefan J Doyle a impresionat juriul cu interpretarea impecabilă a piesei Tiny Dancer

„Aveai altfel de voce când mergeai la concursuri?”, l-a întrebat Florin Ristei.

Yarin i-a răspuns afirmativ.

„Dar pentru 10-12 trofee cât ai zis tu, nu prea am văzut niciunul pe scenă acum”, a mai completat Florin.

„Cu siguranță vei frânge niște inimi care se vor uita la tine”, a mai zis Loredana.

Delia își dorește ca Yarin să facă parte dintr-o trupă, în grupul ei. Doar pentru acest motiv Florin Ristei i-a dat un DA.

Yarin Andrei Lungu a primit 3 X DA de la jurații X Factor și rămâne pe lista scurtă a Deliei pentru a putea forma un grup.

Yarin Andrei Lupu, un puști ambițios și pasionat

Yarin Andrei Lupu, concurentul X Factor, are 18 ani și vine din Pitești. Adolescentul a mărturisit că are două mari pasiuni, kick boxing și muzica. El se antrenează la sala lui Marius Cocean, campionul numărul 1 la masterclass în lume.

Citește și: X Factor 2021, 6 septembrie. Ionuț Hanțig a impresionat cu vocea și look-ul său excentric. A cântat Proud May de la Tina Turner

„Pe lângă pregătire fizică îți trebuie și foarte multă pregătire psihică. Când ești sportiv vezi foarte mulți copii că ies afară, se duc la petreceri și fac alte lucruri și tu stai în sală, te antrenezi”, a explicat Yarin despre copilăria lui care nu a fost ușoară.

„Părinții îți dau aripi în orice când ești copil”, a mai completat Andrei.

Deși este un luptător de temut în ring, Yarin mărturisește că eun romantic incurabil și mereu a fost atras de muzică.

„La mine în căști 24/7 e muzică, și înainte de antrenamente, și acasă. Muzica e peste tot ”, a mărturisit Yarin.

Despre sezonul 10 X Factor

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Tricouri tematice, personalizate în spiritul X Factor sunt disponibile publicului.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi înreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 10 septembrie. Hania, cu atitudine de rockstar a interpretat Come Together. „Moment bun, voce bună"... X Factor 2021, 10 septembrie. Bronislava Rotaru, interpretarea pe două voci a piesei Dance Monkey. „Schimbă emisiile”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x