Antena Căutare

X Factor 2021, 12 noiembrie. Ainhoa Sanchez Millan a cucerit juriul cu piesa Don’t You Worry ’Bout a Thing: A fost o performanță!

Ainhoa Sanchez a interpretat melodia Don’t You Worry ’Bout a Thing, de Tori Kelly. Tânăra a reușit să aibă un moment spectaculos și să strălucească pe scenă, exact ca un artist. Cum s-a descurcat în Bootcamp, concurenta din grupa lui Florin Ristei.

concurenta in bootcamp x factor sezonul 10 Galerie
Ainhoa Sanchez a interpretat melodia Don’t You Worry ’Bout a Thing, de Tori Kelly. Tânăra a reușit să aibă un moment spectaculos și să strălucească pe scenă, exact ca un artist. Cum s-a descurcat în Bootcamp, concurenta din grupa lui Florin Ristei. | Antena 1/ X Factor

În audiții, Delia a observat imediat asemănarea tinerei Ainhoa Sanchez Millan cu Nicole Cherry. Aceasta a reușit să facă spectacol atunci cu interpretarea piesei Rise Up de la Andra Day, iar acum a reușit să-i capteze cu Don’t You Worry ’Bout a Thing.

Concurenta din grupul lui Florin Ristei a reușit să facă performanță pe scenă încă de la primele note cântate.

Ainhoa Sanchez a cântat Don’t You Worry ’Bout a Thing în BOOTCAMP X Factor sezon 10

“Cred că este cea mai bună voce de la mine. Ea ar fi de încadrat în genul Super4 pentru că are o voce mega lucrată, care poate cânta orice. Are și o piesă care îmi place maxim. Trebuie să fii inteligent maxim ca să cânți", spune Florin Ristei.

A avut curajul să cânte o piesă grea și a uimit în Bootcamp-ul lui Florin Ristei. Ainhoa Sanchez a cucerit juriul X Factor cu „un cântec complicat”.

Interceptarea senzațională i-a lăsat pe toți muți de uimire, iar pe scenă concurenta a adus un moment demn de X Factor 10.

Show-ul a fost complet: carismă, voce și prezență scenică, cele mai importante aspecte pe care mentorul său le urmărește .

Jurizare Ainhoa Sanchez la X Factor 2021 în BOOTCAMP

Delia: Măăi, dar ce cântec complicat! Performanță, performanță, deci ca să ne înțelegem, a fost o performanță! Nu te gândești un pic la... e prea greu pentru public, o să înțeleagă publicul!? E foarte îndrăzneață alegerea!

Florin Ristei: Ea mi-a propus asta și mi-a plăcut, printre altele

Ștefan Bănică: Mie îmi placi foarte tare și apropo, îmi place cum te-ai îmbrăcat. Extrem de simplu și de mișto și de eficient. E o pisă grea pe care ai dus-o până la capăt. Mie mi-ai plăcut. Din punctul meu de vedere, eu cred că a un scaun!

Loredana: Ainhoa, ce mi-a plăcut, că dintre toate fetele care au cântat în această seară, până acum, ai fost cea mai relaxată, cumva. Și chiar ai cântat cu o lejeritate extremă. Ai curaj să abordezi pariuri grele îți place să te joci cu vocea. La nota finală chiar ai strălucit!

Florin Ristei: Mi-a plăcut performanța! E piesă grea, am slăbiciune pentru vocile bune, am slăbiciune pentru piesele bune. M-ai cucerit, ai un scaun! Ainhoa va sta pe scaun în seara asta în locul Ralucăi!

Cine este Ainhoa Sanchez de la X Factor 2021

Despre Ainhoa Sanchez Millan știm din audiții că este originară din Spania și descoperă România cu ajutorul iubitului său român

”Am venit din Spania la un concurs în România pentru că iubitul meu este român. Vorbesc română un pic”, a spus Ainhoa Sanchez Millan în audiții, înainte să urce pe scena X Factor 2021.

”Era aproape Crăciunul, acum doi ani, fix înainte de pandemie. A fost o conexiune foarte foarte tare între noi. Eu trebuia să plec în Asia, dar a venit pandemia și a trebuit să rămân în Spania. Atunci am reușit să ne eliberăm, să ne conectăm de tot.”, a povestit iubitul român al lui Ainhoa Sanchez Millan.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 12 noiembrie. Raluca Oaida a cântat Rise Up, dar și-a oprit singură melodia. Ce s-a întâmplat la a doua î... X Factor 2021, 12 noiembrie. Daria Peltea a avut curajul să cânte o melodie „prea grea”: Emotions. „S-a luminat televizo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x