Antena Căutare

X Factor 2021, 12 noiembrie. Mirela Bogasieru a interpretat "o piesă manifest", care i-a atins pe jurați. Mama sa i-a fost alături

În Bootcamp X Factor, sezonul 10, Mirela Bogasieru a interpretat melodia What if I took it off for you?, de Nemahsis. Concurenta a urcat pe scena X Factor și a impresionat cu o sensibilitate aparte. Cum s-a descurcat în Bootcamp, concurenta din grupa lui Florin Ristei.

concurenta in bootcamp x factor sezonul 10 Galerie
În Bootcamp X Factor, sezonul 10, Mirela Bogasieru a interpretat melodia What if I took it off for you?, de Nemahsis. Concurenta a urcat pe scena X Factor și a impresionat cu o sensibilitate aparte. Cum s-a descurcat în Bootcamp, concurenta din grupa lui Florin Ristei. | Antena 1/ X Factor

Concurenta a avut o surpriză extraordinară în culisele X Factor, înainte să urce pe scenă. Cu ce melodie cu mesaj a impresionat: „Mi-e teamă, așa concurență! Nu tremuram așa înainte să cânt”.

"Ea este exemplu bun de concurent X Factor. Ea nu a avut niciodată treabă cu muzica, dar care vrea să încerce. Cei din jurul ei neștiind că ea cântă, nici familie, ea a cântat dintr-o întâmplare prin casă", spune X Factor.

O surpriză a copleșit-o de emoție. Mama sa a venit: “Sunt mama Mirele, am venit să îi fac o surpriză, să o susțin. Vin din Italia”. Aceasta a început să plângă: “Ea vine doar o dată pe an acasă”.

Mama: “Sunt fericită, sunt bucuroasă să fiu alături de ea, să îmi petrec puțin timp cu ea, fiindcă, din păcate, când avea doar 2 ani și 4 luni a trebuit să plec în străinătate din cauza situației economice din țară”. Aceasta spune că dacă ar avea o mașină a timpului, nu ar mai pleca în străinătate.

Mirela Bogasieru a cântat What if I took it off for you? în BOOTCAMP X Factor sezon 10

Mirela Bogasieru a primit 4 voturi de DA în audiții de la jurații care au fost impresionați de abilitățile sale vocale. Atunci, ea a cântat toată piesa cu ochii închiși, explicând faptul că așa poate ea să se conecteze mai ușot cu versurile.

Interpretarea sa din Bootcamp a fost o reală surpriză pentru toți jurații, însă decizia i-a aprținut lui Florin Ristei.

Piesa ei este specială și i se potrivește extrem de mult mai ales în contextul religiei pe care a ales-o. Florin Ristei a mărturisit că era cea mai comunicativă din grupul său de WhatsApp.

Jurizare Mirela Bogasieru la X Factor 2021 în BOOTCAMP

Ștefan Bănică: Eu nu te judec nici în funcție de religie, nici de cum ești îmbrăcată, te judec în funcție de ceea ce aud. Singurul lucru pe care pot să îl spun este că în momentul în care vrei să ne cânți o piesă cu un mesaj în care tu crezi foarte tare, un mesaj neștiut pentru ceilalți, trebuie să fie în așa fel încât acel mesaj să ajungă clar la ceilalți

Delia: Am înțeles foarte clar intenția ta, ca oamenii să înțeleagă anumite lucruri. Este minunat! Ai o sensibilitate aparte, acum pe mai departe, habar n-am… Nu știu cât de curajoasă pot să fii în concursul ăsta.

Mirela Bogasieru: “Sunt directă curajoasă și nu am limite”

Loredana: Și mie mi se pare că ești curajoasă. Eu la 19 ani nu aveam niște păreri atât de sigure despre viață, să îmi asum niște lucruri atât de importante și să vin în fața lumii și să le prezint. Mi se pare un act de mare curaj. În seara asta, față de audiții, nu ai avut aceeași siguranță. Lipsa de experiență pe scenă se simte câteodată

Florin Ristei: Ești un pic stângace pe scenă, e normal, ești la început. Ăsta nu este un factor decisiv. Ai transmis un mesaj la X Factor, dar la cântat, astă-seară, a cam scârțâit. Performanța ta din această seară nu cred că poate ocupa nici un scaun de acolo. Mulțumim.

Cine este Mirela Bogasieru de la X Factor 2021

Venită din Republica Moldova, Mirela a reușit să surprindă juriul de la X Factor cu o interpretare superbă. Timidă de fel, Mirela a explicat cum a făcut pasul de a-și îndrepta inima către religia islamică, iar imediat după, a urcat pe un scaun și a cântat o piesă acompaniată de ea însăși la chitară.

„Am 19 ani și vin din Siria. Glumeam, sunt din Republica Moldova. Acum un an și câteva luni am acceptat islamul ca religie, a răspuns la întrebările mele. Aveam aproape 17 ani și din curiozitatea am citit Coranul. Am vrut să citesc pentru cultura mea, am fost atrasă.

Sunt absolventă a colegiului financiar bancar din Chișinău. Nu șitu ce caut la ecnonomie când aveam un spectru larg. A fost o decizie de moment”, a povestit ea în audiții.

Mirela Bogasieru a surprins pe toată lumea prin aspectul și ținuta ei. Deși a zis că este venită dintr-o altă țară, jurații s-au lămurit imediat cum stătea treaba. Mirela Bogasieru a interpretat impecabil piesa Blue Jeans atât cu glasul ei, cât și la chitară, iar vocea i s-a armonizat perfect cu instrumentul.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 12 noiembrie. Sofia Cagno a cântat Lay Me Down și a impresionat cu sensibilitatea sa: "Excepțională ... X Factor 2021, 12 noiembrie. Ana Maria Mustia a cântat Tones and I, iar prestația sa l-a pus în dificultate pe Florin Ri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x