Antena Căutare

X Factor 2021, 13 septembrie. Răzvan Sterian a urcat pentru prima dată pe scenă și a cântat "Moment of Silence", de Ovidiu Anton

În a treia ediție X Factor 10, Răzvan Sterian a avut o interpretare spectaculoasă, iar vocea sa puternică i-a impresionat pe jurați. Răzvan Sterian a urcat pentru prima dată în viață pe scenă și a impresionat la X Factor. Momentul cu „forță copleșitoare” care a uimit juriul.

Răzvan Sterian la X Factor sezonul 10 Galerie
Răzvan Sterian a urcat pentru prima dată în viață pe scenă și a impresionat la X Factor. Momentul cu „forță copleșitoare” care a uimit juriul. | Antena 1/ X Factor

Prima sa întâlnire cu muzica a fost prin intermediul X Factor, atunci când i-a plăcut foarte mult un concurent, mai exact Salvatore Pierluca, finalist în 2017. Odată trezită pasiunea pentru notele muzicale, Răzvan Sterian s-a lăsat purtat de emoția și de plăcerea de a cânta.

Momentul lui Răzvan Sterian, cu „forță copleșitoare”, care a uimit juriul

La X Factor, Răzvan Sterian a mărturisit în fața juraților că este pentru prima dată pe scenă, însă acest lucru nu s-a văzut.

Forța i-a uimit pe jurați, care au urmărit cu foarte mare atenție prestația concurentului care nu are experința interpretării în fața publicului, dar care a impresionat cu momentul artistic.

Acesta a dat pe scenă tot ce e mai bun, iar jurații nu au putut decât să-l felicite pentru prestația avută.

Citește și: X Factor 2021, 13 septembrie. Corul Madrigal, moment special pe note înalte. Loredana, în lacrimi la final

Jurizarea lui Răzvan Sterian, pentru prima dată pe scenă

Florin Ristei: "Îmi palce și stilul, îmi place și vocea. Concluzia mea este că îți dau un DA în seara asta".

Ștefan Bănică: "Ești o surpriză tare plăcută pentru mine astă-seară. Aș fi vrut să ai cu trei ani mai puțin. Ești o voce care clar merită luată în considerare. Din partea mea ai un DA".

Delia: "Forța ta e copleșitoare. Nu știu de unde ai atâta volum, de unde ai atâta energie în vocea aia. N-am ce să fac, trebuie să îți dau un DA".

Loredana: "Răzvan, îmi place de tine, îmi place că ești pasionat de ceea ce faci și ăsta e un lucru extraordinar. Nu a fost perfect. Ce am auzit în seara asta nu mă duce decât înspre musical foarte mult. Asta nu e rău, dar nu e neapărat suficient pentru 4 de DA. O să rămâi pe lista mea de așteptare. Din partea mea ai un NU".

Răzvan Sterian a primit 3 x DA și este pe lista scurtă de așteptare

Povestea lui Răzvan Sterian: "Nu îmi cunosc adevărații părinți"

Răzvan Sterian are 27 de ani, este din Bucureși și este pasionat de muzică încă de când a urmărit un concurent X Factor, din anii trecuți. Atunci, mărturisește el că a descoperit muzica.

"Muzica am descoperit-o accidental, dar tot prin intermediul X Factorului. În 2017 mi-a plăcut foarte mult un concurent. Mai exact era vorba Salvatore Pierluca și de aici practic am început să mă pregătesc și să fac chestia asta ca o pasiune și să o fac cu toată dragostea", a spus Răzvan Sterian.

Însă, este posibil ca talentul să fie moștenit, însă nu știe de unde, pentru că în spatele zâmbetului se ascunde o întâmplare mai puțin fericită din viața sa.

"Chiar nu știu de unde moștenesc talentul, asta trebuie să spun pentru că este o parte importantă a vieții mele. Din păcate nu îmi cunosc adevărații părinți, eu fiind adoptat la vârsta de la un an și două luni. Mama mi-a spus când aveam 19 ani (...). Pentru moment, atunci, am fost foarte bulversat. Le sunt foarte recunoscător pentru că nu știu cum aș fi trăit azi dacă nu m-ar fi luat ei", a povestit Răzvan Sterian.

Despre sezonul 10 X Factor

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi înreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 13 septembrie. Antonio di Liddo a impesionat cu interpretarea melodiei "Back to black", de Amy ... X Factor 2021, 13 septembrie. Robert Cristian Nicolae a cucerit juriul cu interpretarea "Blurred Lines", de Ph...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x