X Factor 2021, 1 octombrie. Melvin Hernandez a cântat Just Once și i-a surprins plăcut pe jurați: ”Ai o eleganță aparte”

Melvin Hernandez a urcat pe scenă X Factor 2021 sigur că interpretarea piesei Just Once a lui James Ingram îl va ajuta să primească cel puțin 3 de DA. Iată cum a decurs momentul său și ce i-au spus jurații X Factor sezon 10.

Melvin Hernandez a urcat pe scenă X Factor 2021 sigur că interpretarea piesei Just Once a lui James Ingram îl va ajuta să primească cel puțin 3 de DA

Antena 1

”Unii îmi spun... Bruno Mars?! Mă simt măgulit, e o onoare pentru mine, dar nu cânt ca el! Abia aștept să-i cunosc pe cei patru jurați. Mă aștept la o competiție dură. Tot ce trebuie să fac este ce pot mai bine și să fiu eu.

Să mă conectez cu scena și să mă bucur de moment. Ce ar putea să mi se întâmple mai rău? Ar fi să nu mă simt bine, sper să nu fie cazul”, a zis Melvin Hernandez înainte de a apărea în fața celor patru jurați de la X Factor 2021, ediția 6.

Melvin Hernandez a cântat Just One de la James Ingram în ediția 6 X Factor sezon 10

După ce Florin Ristei a remarcat asemănarea dintre Melvin Hernandez și Bruno Mars, concurentul de la X Factor 2021 și-a început performanța.

A ales să cânte piesa Just One de la James Ingram și nu întâmplător. Este melodia cu care i-a ”furat” inima soției lui.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Bogdan Panaite Casper a făcut un moment de rap improvizat folosind cuvinte date de juriu

”Acest cântec este preferatul meu și al soției. I-am cucerit inima cu acest cântec. Vreau să o fac fericită în această seară”, a zis Melvin Hernandez.

Jurizare Melvin Hernandez în preselecții la X Factor 2021, sezonul 10

”Bine ai venit la X Factor România. Mă bucur foarte tare că ești aici. Ai o eleganță aparte și o voce foarte bună, o siguranță pe care e normal să o ai după atâta timp de cântat. Răspunsul meu este DA”, a zis Delia.

A urmat Ștefan Bănică: ”Am văzut un moment bun, eu cel puțin. Răspunsul meu pentru tine este DA.”

Florin Ristei nu a considerat că Melvin Hernandez l-a dus într-o călătorie ”puternică”: ”Se vede că ai 20 de ani de experiență în cântat, ai relaxarea unui cântăreț experimentat. Îmi place sunetul clasic al vocii tale. Aș merge într-o seară să te ascult într-un club și chiar să cânt cu tine, dar nu te-aș vota pentru X Factor. Răspunsul meu este NU”.

Citește și
Etapă cu eliminare la Asia Express - Drumul Împăraților: "Știm garantat că cineva va pleca"
Etapă cu eliminare la Asia Express - Drumul Împăraților: "Știm garantat că cineva va pleca"
Etapă cu eliminare la Asia Express - Drumul Împăraților: "Știm garantat că cineva va pleca"
Mireasa sezonul 4, 16 octombrie 2021. Ce concurent a fost eliminat din casa Mireasa
Mireasa sezonul 4, 16 octombrie 2021. Ce concurent a fost eliminat din casa Mireasa
Mireasa sezonul 4, 16 octombrie 2021. Ce concurent a fost eliminat din casa Mireasa
che guevara la iumor sezonul 11
iUmor, 16 octombrie 2021. Che Guevera, interpretat de Andreas Petrescu, a făcut furori pe scena iUmor
iUmor, 16 octombrie 2021. Che Guevera, interpretat de Andreas Petrescu, a făcut furori pe scena iUmor
Mai multe articole

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Secret Society, trupa rock care a cântat superb o piesă de la Bon Jovi

”Ești un profesionist și se simte asta din felul în care te miști, vorbești. Respiri această siguranță pe scenă. Tocmai, de multe ori, această siguranță poate să fie un minus, un handicap, care e ceva puțin tocit.

De asta am stat să te ascult cu atenție și să văd dacă ți-a rămas acea plăcere de a cânta. Acea prospețime și tu ai transmis în seara aceasta. Ești un profesionist și meriți un DA de la mine, în seara asta”, a declarat și Loredana.

Cine este Melvin Hernandez de la X Factor 2021 ediția 6

Melvin Hernandez este artist și are o vastă experiență în spate. Concurentul care a primit trei de DA în ediția X Factor 2021 lucrează de peste 20 de ani pe vase de croazieră, acolo unde-i încântă pe cei prezenți cu timbrul său special.

”Vin din Brașov. De fapt, originile mele sunt în Filipine. Soția mea este româncă, din Brașov. Sunt, pentru moment, într-o vacanță de două luni. De fapt, cânt pe un vas de croazieră. Se fac 20 de ani de când am început.”, a povestit concurentul de la X Factor 2021.

Citește și: X Factor 2021, 24 septembrie. Lavinia Ioana Lăcătuș, interpretarea perfectă a piesei Make it rain cu care a surprins juriul

Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi întreg sezonul X Factor.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Ultimele știri