Antena Căutare

X Factor 2021, 17 septembrie. Ariana Gălbenuș a făcut spectacol cu piesa „Don't Rain on My Parade” a celebrei Barbra Streisand

Ariana Gălbenuș este concurenta care a riscat din plin și a ales să cânte o piesă foarte grea, pentru a impresiona juriul în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1.

Ariana Gălbenuș intr-o rochie cu buline pe scena x factor Galerie
Ariana Gălbenuș a făcut senzație în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1 | Antena 1

Ariana Gălbenuș este o tânără extrem de pasionată de muzică, în special de genul musical. Ca să impresioneze juriul format din Delia, Loredana, Ștefan Bănică și Florin Ristei, aceasta a ales să interpreteze piesa „Don't Rain on My Parade” a celebrei Barbra Streisand.

Ariana Gălbenuș a cântat o piesă a celebrei Barbra Streisand în ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1

Înainte de-a începe să cânte, concurenta a spus că nu a mai fost până acum într-o astfel de emisiune.

„Este prima oară când apar într-un show de genul. Am mai cântat pe scenă, dar nu pe scenă televizată. Cred că ăsta e visul meu, să fiu auzită pentru prima oară. Am stat prea mult în locul meu sigur”, a zis concurenta, în ediția 4 din sezonul 10 al show-ului „X Factor”.

Citește și: X Factor 2021, 17 septembrie. Petru Georoiu a făcut show de senzație cu piesa „Muro Shavo”, dar nu s-a oprit aici. Ce a urmat

„Păi cred că aici e locul potrivit. Ai și public, ai și public acasă. Și noi te ascultăm, așa că, dacă ești pregătită, dă-i drumul!”, i-a zis Florin Ristei, încurajând-o să cânte.

Apoi, muzica a pornit și jurații au ascultat-o cu mare atenție pe fata cu rochie cu buline și coroniță de flori în cap, care a transmis multă emoție prin interpretarea ei.

Jurizarea Arianei Gălbenuș, în ediția 4 din sezonul 10 „X Factor”

„Ești conștientă că ceea ce ai încercat acum e top. Când își alegi o piesă foarte, foarte grea, ori riști și câștigi, ori riști și îți dorești să îți fi ales o altă piesă. Eu zic că musicalul e cel mai greu lucru, nu e metrica dreaptă, ai schimbări de tempo, de linie melodică. Și cred că te-a depășit un pic situația în această seară”, i-a zis Florin Ristei tinerei, care a așteptat cu sufletul al gură verdictul juraților.

Citește și: X Factor 2021, 17 septembrie. Nick Casciaro a făcut show memorabil cu piesa „Leave a Light On” a lui Tom Walker

„Îmi place curajul de-a aborda acest gen muzical, ești singura care a venit până acum cu o piesă dintr-un musical. Apreciez efortul tău, eu te sfătuiesc să continui și să depui mai mult efort și mai multă pasiune pentru ceea ce îți place, pentru muzică. Și să nu te lași! Din partea mea ai un DA”, a fost replica Loredanei.

Ariana Gălbenuș la X Factor

Ariana Gălbenuș la X Factor

„Mă bucur să văd că vin oameni cu gusturi diferite și diverse. Și pentru asta răspunsul meu este DA”, a completat Delia.

„Mă așteptam să te joci un pic mai mult, să ai mai mult haz, fiindcă poți. Îmi ești tare simpatică, dar pentru astă seară este NU”, a fost răspunsul ferm al lui Ștefan Bănică.

„Tu ai vrut să te urci direct în avion să îl pilotezi fără să fi trecut mai devreme printr-o școală de pilotaj. Îți dau un DA de încurajare. S-ar putea să ne vedem. Baftă!”, a zis la final Florin Ristei, dându-i astfel tinerei o șansă.

Ariana Gălbenuș a primit 3 de „DA” și este pe lista scurtă de așteptare.

Cine este Ariana Gălbenuș din ediția 4 din sezonul 10 al emisiunii „X Factor” de la Antena 1

Încă de la preselecții, Ariana Gălbenuș a arătat că își dorește extrem de mult să se facă remarcată cu talentul său muzical.

„X Factor este o aventură pentru mine pentru că eu, Ariana, nu știu dacă m-aș fi înscris de bunăvoie la X Factor. Dacă nu era mama mea să mă înscrie nu cred că mă înscriam niciodată”, a mărturisit aceasta, extrem de sincer.

Citește și: Anunțul făcut de Ștefan Bănică în urmă cu puțin timp. Fanii așteptau de mult timp vestea juratului X Factor

Tânăra iubește muzica, obișnuiește să cânte chiar și în duș sau oriunde are ocazia, dar crede că nu a avut parte de noroc să intre în această lume a artiștilor.

„Nu am foarte mari emoții, atâta timp cât sunt sigură pe mine și știu ce am de arătat și de spus”, a zis aceasta, înainte de-a urca pe scena „X Factor”, în ediția 4 din sezonul 10.

Concurenta a recunoscut faptul că ales să cânte piesa „Don't Rain on My Parade” fiindcă vede în Barbra Streisand idolul care a făcut-o să iubească genul musical.

Despre sezonul 10 al emisiunii X Factor de la Antena 1

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor avea parte de concurenți și spectacol de zece, iar emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă. În acest sezon, cei 4 jurați au primit câte un grup: Delia va coordona Grupurile, Ștefan Bănică va coordona Băieții, Loredana va avea categoria Mixt, iar Florin Ristei va avea grupul de Fete.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Pregătește-te de spectacol! Abonează-te la AntenaPlay și vezi întreg sezonul X Factor.

X Factor 2021, 17 septembrie. Laura Brumă i-a uimit pe jurați cu piesa „Juice” a artistei Lizzo. Ce verdict a primit... X Factor 2021, 17 septembrie. Andrei Calancea a adus un omagiu tatălui său și apoi a uimit cu piesa „Je suis le même” a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x