Antena Căutare

X Factor 2021, 22 octombrie. Alexia Bocioc i-a impresionat până la lacrimi pe jurați cu piesa „Bohemian Rhapsody” de la Queen

Alexia Bocioc a venit la X Factor cu foarte multă încredere în ea și le-a demonstrat tuturor cât de bine poate să cânte la o vârstă destul de fragedă.

Alexia Bocioc i-a impresionat până la lacrimi pe jurați cu piesa „Bohemian Rhapsody” de la Queen la X Factor 2021 Galerie
Alexia Bocioc i-a impresionat până la lacrimi pe jurați cu piesa „Bohemian Rhapsody” de la Queen la X Factor 2021 | Antena 1

Alexia Bocioc a reușit să creeze un moment foarte emoționant pe scena X Factor 2021 cu o piesă interpretată de Queen, intitulată „Bohemian Rhapsody”. Jurații au fost uimiți de maturitatea sa artistică.

Alexia Bocioc, interpretarea de senzație a piesei „Bohemian Rhapsody” la X Factor 2021

Alexia Bocioc a reușit să realizeze un moment inedit la X Factor România 2021. Aceasta a cântat o piesă „periculoasă”, dar i-a ieșit foarte bine. A primit 3 voturi de DA și un vot de NU din partea lui Florin Ristei.

Citește și: X Factor 2021, 8 octombrie. Larisa Olaru a interpretat piesa Call Out My Name și a surprins jurații la primele note

Interpretarea sa a uimit-o pe Loredana care i-a spus că a emoționat-o până la lacrimi.

Cu toate acestea nu a primit un loc în Bootcamp, însă are toate șansele.

Jurizare Alexia Bocioc la X Factor sezonul 10, 22 octombrie 2021

„Wow! Alexia m-ai impresionat aproape până la lacrimi. Am auzit cântecul acesta cântat de foarte multe ori. E un cântec foarte periculos de cântat, de ales. Foarte greu îi poți găsi o interpretare personală, la vârsta ta mă surprinde maturitatea ta emoțională. Nu știu cu cine studiezi canto sau ce cărți citești. Dar din partea mea cu tot dragul e un mare DA”, i-a spus Loredana.

„Pe mine m-ai convins, răspunsul meu este DA”, i-a spus Delia.

„Ai o voce foarte bună și un ambitus foarte bun. Știi cum poți să te pui în valoare, ești de păstrat. Bine ai venit la X Factor, din partea mea ai un DA”, spune Ștefan Bănică.

„Alexia, tot ce au zis colegii mei a fost foarte bine. Când pui foarte mult se mai duce din frumusețea piesei, nu am mai auzit niciodată varianta asta. Însă trebuie să mă gândesc foarte bine și nu vreau să-mi pară rău. Ai cântat foarte bine. Lasă-mă să mai stau pe gânduri, îți dau un NU în seara asta”, spune Florin Ristei.

Citește și: X Factor 2021, 8 octombrie. Cătălin Stângă a cântat o melodie proprie. Momentul rap care a luat prin surprindere jurații

Cine este Alexia Bocioc de la X Factor 2021

„Muzica pentru mine reprezitnă viață. Aveam 4 ani când m-am apucat și tatăl meu punea muzică prin casă și cântam și eu. Vocea mea caldă este un atuu cu siguranță. Mă simt foarte bine, sunt nerăbdătoare, abia așteptă să urc pe scenă și să cânt. Mă numesc Alexia Bogioc și vin de la Buzău. Aș vrea să dau la medicină la Iași”, se prezintă ea.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 22 octombrie. Alexandru Ștefan Stoica a cântat superb piesa „The impossbile dream”. Ce meserie are... X Factor 2021, 22 octombrie. Le Teste Di Ozzak și-au inventat propriul gen muzical și au fost felicitați de jurați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x