Antena Căutare

X Factor 2021, 22 octombrie. Valentina Martucci a cântat impecabil „You make me feel” de la Aretha Franklin. Ce au spus jurații

Valentina Martucci a venit din Italia și a vrut să câștige admirația juriului de la X Factor și a făcut-o, însă nu și a Loredanei. Care a fost motivul.

Valentina Martucci a cântat impecabil „You make me feel” de la Aretha Franklin. Ce au spus jurații X Factor 2021 Galerie
Valentina Martucci a cântat impecabil „You make me feel” de la Aretha Franklin. Ce au spus jurații X Factor 2021 | Antena 1

Valentina Martucci a venit la X Factor să-și încerce norocul și deși a cântat impecabil o piesă grea, așa cum au spus jurații, aceasta nu a reușit să o convingă pe Loredana, care i-a dat un vot de NU.

Valentina Martucci a cântat „You make me feel like a natural woman” la X Factor 2021

Valentina Martucci a cântat foarte frumos la X Factor, în ediția difuzată pe 22 octombrie 2021, dar nu a reușit să o convingă pe Loredana. Jurații Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei i-au oferit voturi de DA, însă Loredana NU.

Citește și: X Factor 2021, 8 octombrie. Flow Fusion: ADN, Krem și Mistah White show de zile mari. Mișcările și versurile care au surprins

Deși a fost felicitată pentru calitatea sa vocală fără de cusur și a prezenței sale, iată că nu a primit un loc în Bootcamp, dar este pe lista de așteptare a Loredanei.

Ce i-au spus jurații.

Jurizare Valentina Martucci la X Factor sezonul 10

„Valentina se vede că ești o cântăreață cu multă experiență, cânți extrem de bine, ai experiență, ai o voce superbă e clară audbilă, răspunsul meu pentru tine este DA”, i-a spus Delia.

„S-a cântat, s-a ascultat, s-a plăcut. Votul meu este DA”, i-a spus Florin Ristei.

„Răspunsul meu este DA, mi-a plăcut”, i-a spus Ștefan Bănică.

Citește și: X Factor 2021, 15 octombrie. Mirela Cicu a luat scena cu asalt, cu piesa "Someone You Loved"."Parcă avea miere în glas"

„Valentina, eu vreau să fiu sinceră, mie nu mi-a plăcut așa mult. Atunci când intri într-un cântec e ca la condusul mașinii, încearcă să nu intri pe partea de jos cu viteza 1 că e greu să te duci în viteza 3, trebuie să intri în viteza 3 și să rămâi în viteza aia. În seara asta nu pot să te ajut cu mai mult de un NU. Ai 3 de DA și un NU”, i-a spus Loredana.

Cine este Valentina Martucci de la X Factor, 22 octombrie 2021

„Opt tatuaje am. Un tatuaj cu tata și unu după ce a murit. Tatăl meu a fost chitarist. Pasiunea mea pentru muzică a apărut de mult. Am fost dansatoare de dansuri caraibiene, dar am renunțat la dans și am început să cânt. Muzica a fost pentru mine motivul pentru cre trăiesc, pâinea mea zilnică, în vremuri bune sau rele. Muzica m-a salvat de multe ori cu adevărat de cele mai urâte momente. Sunt recunoscătoare zi de zi.

Eu sunt Valentina Martucci și am 30 de ani și vin din sudul Italiei. „You make me feel like a natural woman” voi cânta”, s-a prezentat concurenta.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 22 octombrie. Mihai Adrian Onilă, interpretarea emoționantă a piesei „De-ai fi tu salcie la mal”. Reacția... X Factor 2021, 22 octombrie. Alexandru Ștefan Stoica a cântat superb piesa „The impossbile dream”. Ce meserie are...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x