Antena Căutare

X Factor 2021, 3 decembrie. Mihai Turbatu, interpretare magistrală a piesei „A Song For You”: „Cea mai bună voce”

Mihai Turbatu a adus în scena Bootcamp-ului sezonului 10 o interpreatre magnifică a piesei „A Song For You”, spre încântarea lui Ștefan Bănică, mentorul care l-a aplaudat în picioare pe tânărul de 20 de ani.

Mihai Turbatu, pe scena X Factor 2021 Galerie
Mihai Turbatu a interpretat piesa „A Song For You”, în Bootcamp, la X Factor 2021 | Antena 1

Mihai Turbatu i-a impresionat pe jurați încă din audiții, când a obținut 4 de „Da”, voturi care l-au adus în Bootcamp-ul sezonului 10 X Factor.

Tânărul în vârstă de 20 de ani a încheiat Bootcamp-ul lui Ștefan Bănică cu un moment de excepție.

Mihai Turbatu a cântat piesa „A Song For You”, în Bootcamp-ul sezonului 10 X Factor

Încă de la repetiții, Ștefan Bănică a remarcat faptul că Mihai Turbatu are un talent vocal de excepție, cosniderând că e un lucru rar pentru un tânăr de 20 de ani din România, așa că mentorul i-a oferit concurentului porecla de „Americanul”.

Mihai Turbatu a interpretat piesa lui Ray Charles - A Song For You și l-a determinat pe mentorul Ștefan Bănică să-l aplaude în picioare.

Citește și: X Factor 2021. Ce se întâmplă în Bootcamp și cum ajung concurenții în grupele celor 4 jurați. Desfășurarea Duelurilor și Finala

Jurizare Mihai Turbatu, în Bootcamp-ul sezonului 10 X Factor

Jurații au fost cu toții de acord asupra faptului că Mihai Turbatu merită să meargă mai departe în competiție.

„Vocea este foarte timbrată. Din partea mea ai mai mult decât un scaun”, a sps Loredana

„M-am entuziasmat foarte tare. Mi s epare că e obligatoriu să iei un scaun. Ești fenomen”, a spus Delia.

„Vocea bine, piesa aleasă bine, sentiment bine, control al vocii bun, arăți bine. Sunt curios ce scaun o să ridice Ștefan. Mi se pare că ai cea mai bună voce de la Ștefan”, a spus Florin Ristei.

„Vocea ta, de-aia îți spun americanul, eu nu am auzit în România genul ăsta de cântat atât de bine la un puști de 20 de ani. Acele melisme. Câți pot să facă chestia asta? Te-aș asculta un concert întreg”, a spus Ștefan Bănică, renunțând la Davide, pentru a-i face loc lui Mihai.

Cine este Mihai Turbatu de la X Factor 2021

Mihai Turbatu are 20 de ani și face parte dintr-o trupă de cover-uri.

Concurentul X Factor a mărturisit că a făcut schimbări drastice în viața lui după ce ajunsese la 100 kilograme. Mihai s-a ambiționat foarte tare să slăbească și acum a ajuns la greutatea ideală, făcând mult sport.

“E vorba de voință, e vorba de cât îți dorești tu. (…) E vorba și de talent la muzică, față de slăbit”, a mai zis Mihai.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 3 decembrie. Nemia Călin a interpretat piesa „Oceans” în Bootcamp, după ce nu a putut participa la repeti... X Factor 2021, 3 decembrie. Concurenții din grupa lui Ștefan Bănică care au trecut de Bootcamp și merg în etapa următoar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x