Antena Căutare

X Factor 2021, 5 noiembrie. Abeba Suardi a transmis emoție pură cu interpretara piesei Clown. “Ai cântat strălucitor"

Abeba Suardi, cu vocea sa caldă, suavă, a transmis foarte multă emoție, încercând să îl convingă pe Florin Ristei că merită un loc în echipa lui. Concurenta a cântat încrezătoare, iar jurații au apreciat-o.

abeba suardi pe scena x factor Galerie
Abeba Suardi e proaspătă absolventă de liceu și vine din Italia. Frumoasa concurentă spune că își dorește să devină educatoare pentru copii, așa că s-a înscris la facutate. | Antena 1

Abeba Suardi e proaspătă absolventă de liceu și vine din Italia. Frumoasa concurentă spune că își dorește să devină educatoare pentru copii, așa că s-a înscris la facutate.

Abeba Suardi, vocea plină de emoție care a interpretat piesa Clown la X Factor 2021

Abeba a urcat pe scena X Factor, fiind destul de timidă. Cu zâmbetul pe buze s-a bucurat enorm să îi cunoască pe jurați.

Concurenta în vârstă de 18 ani a spus că prefere să cânte singură decât într-o trupă și a venit pregătită să cânte piesa Clown a lui Emeli Sande.

Abeba a surprins jurații prin emoția pe care a reușit să o transmită, prin intermediul interpretării sale magice. Concurenta X Factor a transmis emoție pură, iar jurații au rămas înmărmuriți.

Citește și: X Factor 2021, 29 octombrie. The Jazzy Jo Experience, trupa renumită, impresionează juriul cu o piesă originală: "Înainte"

Jurizare Abeba Suardi în sezonul 10 X Factor

“Ai cântat strălucitor, clar, frumos, angelic ca o fată tânără, frumoasă, superbă pe care o așteptai la X Factor”, i-a transmis Delia concurentei X Factor.

“Abeba, ai o sensibilitate și o fragilitate care îmi plac”, a adăugat Ștefan Bănică.

“Vocea ta este foarte delicată, tonul tău, timbrul tău sunt absolut senzaționale”, a mai zis Loredana.

Citește și: X Factor 2021, 29 octombrie. Grupul Daudia a revenit pe scena X Factor cu melodia Jerusalema. Cum a fost momentul

“Nu cred că ai fost direct de Bootcamp astă seară, dar cred că se poate lucre cu tine. Ai fost un pic leneșă pe piesa asta. Mi-ar fi plăcut un pic zbuciumul tău să fie mai vizibil”, i-a zis Florin Ristei.

Abeba Suardi a luat 3 X DA de la jurații X Factor și e prima opțiune a juratului Florin Ristei.

Cine e Abeba Suardi de la preselecțiile X Factor 2021

“Evident îmi place muzica, pianul și, de asemenea, dansez, deși nu sunt fantastică. Nu am luat lecții de dans, dansez doar acasă la mine, în fața oglinzii”, a mai adăugat Abeba.

Abeba este extrem de dedicată când vine vorba de muzică și știe că această pasiune înseamnă foarte mult pentru ea.

“Când cânt călătoresc într-o altă lume”, spune concurenta X Factor.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 5 noiembrie. Gilbert Costache, interpretarea sensibilă a piesei Solamente Tu. “Îmi aduci aminte de Adrian... X Factor 2021, 5 noiembrie. Doina Spătaru, interpretare de excepție la saxofon și voce a piesei When We Were Young...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x