Antena Căutare

X Factor 2021, 5 noiembrie. Gilbert Costache, interpretarea sensibilă a piesei Solamente Tu. “Îmi aduci aminte de Adrian Petrache"

Gilbert Costache le-a arătat juraților X Factor ce înseamnă să cânți cu sensibilitate și emoție, creând o poveste pe scenă, o poveste care i-a fermecat pe toți.

gilbert costache pe scena x factor Galerie
Gilbert Costache a mărturisit că legătura lui cu muzica s-a stabilit prin dans. De acolo a pornit totul. | Antena 1

Gilbert Costache a mărturisit că legătura lui cu muzica s-a stabilit prin dans. De acolo a pornit totul. Numele lui are o poveste intresantă. Gilbert a povestit că bunicul lui avea un prieten în armată pe care îl chema Gilbert și i-a plăcut atât de mult încât i-a dat acest nume și fiului său, dar și celor doi nepoți.

Gilber Costache a luat cu asalt scena, cu piesa Solamente tú la X Factor 2021

Foarte încrezător, cu chitara în brațe și aerul de cuceritor, Gilbert a intrat în scena X Factor. El le-a mărturisit juraților X Factor că a plecat din România pentru că tatăl lui și-a găsit acolo de lucru.

Chiar dacă nu are studii muzicale, Gilbert spune că e autodidact și tot ce știe a învățat singur. Pe străzile din Spania a învățat flamenco alături de comunitatea de rromi de acolo.

“Pentru rromi e o muzică foarte important, de exemplu, ca aici muzica lăutărească. E o muzică foarte pasională și o muzică, să zic, tribală”, a mărturisit Gilbert.

Citește și: X Factor 2021, 29 octombrie. Max Corfini a umplut platoul cu energia sa! Cu piesa "On Broadway" a dat jurații pe spate

Gilbert a ales piesa Solamente Tu pe care a cântat-o cu emoție, în șoaptă, cu chitara. La final a fost aplaudat furtunos.

Jurizare Gilbert Costache în sezonul 10 X Factor

“Nu știu dacă energia asta o simt doar eu. E un fel de chestier cu care ai venit. Sper să nu…A fost superb. Mi s-a părut superb ce-ai create. A fost o atmosfera, o stare”, a spus Delia.

“Îmi aduci aminte de Adrian Petrache, tot un gitano ca și tine, care anul trecut a fost finalistul meu și cred că ai foarte mari șanse și tu să ajungi departe în concursul ăsta”, a mai adăugat Loredana.

“Ne-ai atras în filmul tău. Ai știut să creezi. Și limba te-a ajutat. Ai luat din cultura ta ce a trebuit, ai luat din cultura spaniolă ce a trebuit ”, i-a spus și Florin Ristei.

“Ești ceva aparte pentru că nu există genul tău de concurent. Te duci într-o zonă unde doamnele și domnișoarele ar rezone bine cu tine. (…) Nu știu dacă acest potențial se poate dezvolta în timpul scurt pe care îl avem la X Factor ”, a adăugat Ștefan Bănică.

Gilbert Costache a primit 3 X DA de la jurații X Factor.

Cine e Gilbert Costache din preselecțiile X Factor 2021

“Am fost pasionat de salsa, de bachata, de latino mai mult”, a povestit concurentul X Factor.

Citește și: X Factor 2021, 29 octombrie. Lorenzo Valenti a cântat Human de la Rag'n'Bone Man și a venit special din Italia sa impresioneze

Gilbert spune că e o fire dezinhibată și că de mic îi plăcea să danseze alături de prieteni, pe stradă.

“Eu am o relație foarte strânsă cu părinții mei. Raiul pe pământ e la picioarele mamei mele. Eu o iubesc foarte mult și fără ei eu nu puteam să fiu”, a mai adăugat Gilbert.

De ziua copilului, pe când avea 17 ani, Gilbert a primit chitara de la mama lui și de atunci și-a dat seama că muzica e noua lui pasiune. Gilbert a locuit în Spania timp de 18 ani cu familia.

“În fiecare zi trebuie să cânt. Îmi cere corpul”, spune Gilbert.

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 5 noiembrie. Jane Meriam și Giovanni Roberto Basile au luat scena cu asalt, cu piesa Read All About It... X Factor 2021, 5 noiembrie. Abeba Suardi a transmis emoție pură cu interpretara piesei Clown. “Ai cântat strălucitor&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x