Antena Căutare

X Factor este despre talent, ambiție și sacrificii! "Oamenii se sperie de aspectul meu fizic. Mă trimit la măturat"

Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams și Ștefan Bănică jr au avut parte de concurenți aflați prima dată pe o scenă sau ”cunoștințe” mai vechi, în cea de-a șaptea ediție ”X Factor”, iar toți s-au întrecut în numere memorabile.  

Delia, Horia Brenciu, Carla’s Dreams și Ștefan Bănică jr au avut parte de concurenți aflați prima dată pe o scenă sau ”cunoștințe” mai vechi, în cea de-a șaptea ediție ”X Factor”, iar toți s-au întrecut în numere memorabile.

Teodor Danci are 14 ani, iar scena nu îi este deloc străină. Este foarte sigur pe el, are atitudine de vedetă, dar și ceva experiența. Printre concursurile la care a participat se numără și ”Next Star”.

”Merg pe stradă și mă opresc fetele să îmi spună că le-a plăcut cum am cântat… Și mie mi-a plăcut cum am cântat! Mama e casnică și e managerul meu – îmi răspunde la mesaje pe Facebook, îmi arată piese noi, îmi scoate versuri la imprimantă”, a povestit Teodor mândru de succesul său.

Cei patru jurați s-au arătat încântați de momentul lui Teodor: ”Ai cântat ca un instrumentist! Cei care au experiența unui instrument în spate aud puțin diferit față de ceilalți, simți mai multe detalii și ești foarte tehnic”, i-a spus Delia.

La doar 15 ani, Costina Crăciun a oferit primul ei autograf, chiar pe scena de la X Factor. Adolescentă din Onești a cucerit jurații ”X Factor”, care s-au și pozat alături de viitoarea artistă.

Costina a mers la sigur și a ales piesa "Sweet People", de la Alyosha, cântată, în sezonul trecut, de Olga Verbițchi. Și se pare că i-a purtat noroc.

Carla's a fost impresionată de momentul ei și a mers pe scenă: ”Faci o poză cu mine?”, a întrebat-o Carla’s Dreams la finalul prestației sale, convins că va deveni foarte cunoscută datorită talentului său.

Au fost abandonați, au crescut într-o casă de copii, însă speranța și dorința nebună de a răzbate în viață nu i-a părăsit și i-a unit. Jean și Andrada, din trupa ”Vis”, doi concurenți, cu o poveste impresionantă de viață le-au furat inimile juraților ”X Factor”

Juratul Ștefan Bănică jr a fost extrem de impresionat de povestea lor, dar și de moment: ”Când un copil abandonat vine să îți cânte despre mama și să nu aibă pic de reproș și de gânduri negative, dramatismul e și mai mare”, a spus Bănică jr.

Juraţii X Factor sunt "fierţi" pe tehnologie! Brenciu şi Delia, campionii, Ştefan şi “Carlito” încă învaţă: “V... Delia, despre cine ”poartă” talentul în familia sa: ”Eu nu îl moștenesc pe tata”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x