Antena Căutare

”X Factor, baby!” Ce-a fost astaaa? Nimeni nu a scăpat de rap-ul băieților din trupa Mindfuck

Primul grup al serii! Daniel și Mădălin formeză trupa ”Mindfuck”. Să fie oare piesa pe care o vor interpreta aș cum ne ”avertizează” numele ales de băieți?

Primul grup al serii! Daniel și Mădălin formeză trupa ”Mindfuck”. Să fie oare piesa pe care o vor interpreta aș cum ne ”avertizează” numele ales de băieți?

O prietenie de 12 îi leagă pe cei doi concurenți X Factor.

”Îi rupem?”, ”Îi rupeeeem, direct!”

Băieții sunt plini de încredere și au o atitutide de adevărați bad boys! Cu toate astea, întâlinirea față în față cu Mihai Bendeac pare să îi fi emoționat: ” Ești cel mai dilău, măi frate!”, a pus unul dintre concurenți : „Cel mai compliment, ăsta!”.

Despre așteptările pe care le au de la X Factor, trupa Mindfuck a spus clar și răspicat: ”Vii la un concurs ca să câștigi. Așa trebuie să pleci de acasă.”

Piesa pe care au cântat-o pe scena X Factor este o compoziție proprie? V-am făcut curioși?

Emisiunea continuă vineri, de la aceeași oră cu ultima ediție de audiţii a celui de-al optulea sezon „X Factor”. Din luna noiembrie, în fiecare vineri, de la 20:00, Antena 1 va difuza urmatoarea etapã a show-ului – Bootcamp-ul.

Ți se face pielea de găină! Părăsită de mamă si adoptată în SUA, Julia Alexis a venit la X Factor ÎNAINTE de a-și cunoaș... Irina Drăgoi a avut o misiunea grea. Noroc că a avut cel mai simpatic susținător: Toto, cățelusul surd!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x