Antena Căutare

Ți se face pielea de găină! Părăsită de mamă si adoptată în SUA, Julia Alexis a venit la X Factor ÎNAINTE de a-și cunoaște mama biologică

O poveste de viață incredibilă de viață, care sigur vă va emoționa! Julia Alexis are 27 de ani și vine din Nashville, Tennesse. Ea a fost născută în București și a fost adoptată când era bebeluș de o familie din America.

O poveste incredibilă de viață, care sigur vă va emoționa! Julia Alexis are 27 de ani și vine din Nashville, Tennesse. Ea a fost născută în București și a fost adoptată când era bebeluș de o familie din America.

Mama ei venise, la vremea respectivă, în România tocmai pentru că văzuse la tv un reportaj despre orfelinatele din țara noastră. Revenirea ei în România a fost una cu dublu motiv, participarea la X Factor, dar și dorința de a-și cunoaște mama naturală.

”Știu că mama mea avea numai 16 ani atunci când m-a născut, nu avea bani și cred că a fost fericită când a aflat că sunt ok și am fost bine îngrijită”, mărturisește Julia.

Tânăra, care cântă la pian de la vârsta de patru ani, interpretează pe scena X Factor piesă scrisă de ea, având ca temă adopțiile.

”Când am scris cântecul ăsta nu mi-am imaginat că-l voi cânta chiar în România. S-au întâmplat foarte multe lucruri de când l-am scris și acum simt că are chiar mai mult sens”, spune Julia, foarte emoționată.

Emisiunea continuă vineri, de la aceeași oră cu ultima ediție de audiţii a celui de-al optulea sezon „X Factor”. Din luna noiembrie, în fiecare vineri, de la 20:00, Antena 1 va difuza urmatoarea etapã a show-ului – Bootcamp-ul.

Mihai Mitițescu și-a sărutat soția și bebelușul și a plecat la război. Ba nu, a urcat pe scena X Factor!... ”X Factor, baby!” Ce-a fost astaaa? Nimeni nu a scăpat de rap-ul băieților din trupa Mindfuck...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x