Antena Căutare

Ziua profesor, noaptea stripper: Cheloo i-a dedicat un catren!

Cel mai recent episod al auditiilor X Factor, difuzat duminica trecuta la Antena 1 a adus in fata juriului un tanar cel putin spectaculos. Ziua profesor de muzica, iar noaptea stripper, clujeanul Emil Chirila nu a mai avut nevoie de nicio introducere.

Cel mai recent episod al auditiilor X Factor, difuzat duminica trecuta la Antena 1 a adus in fata juriului un tanar cel putin spectaculos. Ziua profesor de muzica, iar noaptea stripper, clujeanul Emil Chirila nu a mai avut nevoie de nicio introducere. Inainte de a interpreta melodia pe care o pregatise, concurentul a dat si o lectie de teorie muzicala, impresionand-o pe Delia: “Este suprinzator pentru mine sa vad ca esti as la teorie."

Din pacate insa, interpretarea lui nu a fost pe placul juratilor, care l-au intrebat daca se castiga multi bani din meseria de stripper. Cheloo i-a dedicat si un catren, care a ridicat sala in picioare, iar Delia l-a rugat sa ii arate dansul cu care el reuseste sa cucereasca fetele. Din pacate insa, momentul sau pe scena X Factor s-a incheiat aici. Vezi interpretarea sa aici!

Un nou episod al super show-ului va putea fi urmarit duminica viitoare, de la 20:30, la Antena 1.

<!--[if gte mso 9]><xml> </xml> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman","serif";} </style>

Care concurenta are cel mai mult Factorul X: Iuliana, Andreea sau Roxana?... Andreea Lazar, sirena de la X Factor, a lansat o piesa noua: "Bby don't leave me"! Cine ar putea sa lase asa f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x