Live acumAsia Express - Drumul elefantului (r)
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Bella Santiago, câștigătoarea „X Factor”, o viață de roman: ”Vreau să am bani să-mi cresc fetița!”

Bella Santiago, câştigătoarea X Factor, din sezonul 8, are un zâmbet fermecător. Te cucerește din prima clipă, dar puțini știu cum a fost viața artistei filipeneze înainte să câștige concursul.

Bella Santiago, câştigătoarea X Factor, din sezonul 8, are un zâmbet fermecător. Te cucerește din prima clipă, dar puțini știu cum a fost viața artistei filipeneze înainte să câștige concursul.

Povestea Bellei Santiago este povestea unei învingătoare. A fost nevoită să părăsească plaiurile natale în căutarea unei vieți mai bune. O voce dumnezeiască, dar și dorința de a-i oferi fiicei un trai mai bun au fost armele sale, cu care s-a înhănat la drum.

Bella Santiago a povestit pentru prima dată despre viața ei în prima apariţie într-un platou TV! Artista a vorbit despre ce a însemnat pentru ea experiența „X Factor” și ne-a împărtășit povestea tulburătoare a vieții înainte de venirea în România.

„Experiența X Factor a fost foarte, foarte tare! Îmi doream foarte mult să fiu pe scena X Factor!

Îmi doream foarte mult să merg acolo, pe scenă. O prietenă m-a înscris fără să știu. M-am găsisem deja pe listă. A fost cel mai frumos cadou de Crăciun”, rememorează artista.

Bella Santiago: ”X Factor mă ajută în cariera mea!”

Cu toate că își dorea foarte mult participarea la „X Factor”, o prietenă a fost cea care a făcut pasul cel mare, fără ca Bella să știe. Acum, câștigătoarea trofeului spune că este un artist schimbat, evoluat, cu o carieră pe cale să explodeze. În urma difuzării episodului de la audiții, Bella Santiago a primit prima ofertă de concert în străinătate, în Dubai.

Între Bella Santiago și mentorul ei, Delia, s-a înfiripat o frumoasă prietenie. „Delia este cel mai mare artist din România. Este un om cald, deschis și liber. Vreau să fiu ca ea, eu sunt încă foarte rușinoasă. Vreau să fiu ca ea, să fiu mai relaxată. Când am fost la ea acasă, m-am relaxat total.”

Un singur lucru lipsește din viața Bellei Santiago: fiica ei, pe care a fost nevoită să o lase în Filipine.

Bella Santiago, câştigătoarea X Factor din sezonul 8, la prima apariţie într-un platou TV! Artista a vorbit despre ce a însemnat pentru ea experiența „X Factor” și ne-a împărtășit povestea tulburătoare a vieții înainte de venirea în România..”

Bella Santiago a plecat din Filipine pentru a-i oferi fiicei un trai mai bun

Un singur lucru lipsește din viața Bellei Santiago: fiica ei, pe care a fost nevoită să o lase în Filipine și să vină în România să o ia de la capăt.”A plâns Bella de dorul fiicei sale, are 7 ani. Sunt foarte fericită. Am fost nevoită să vin în România să le ajut pe fiica și pe mama mea.

Foarte puțini știu că Bella Santiago a avut și o copilărie nefericită. Tatăl ei a murit pe când a avea numai un an. Copilăria mea a fost foarte tristă. Tatăl meu a murit când aveam un an.

Ce se va întâmpla acum cu micuța și ce povești dureroase ascunde artista, puteți afla, din materialul video de mai jos:

Bella Santiago, câștigătoarea X factor Sezonul 8 își va îndeplini dorința

Bella Santiago nu vrea decât să lupte pentru familia ei în continuare. Și primul pas a fost făcut deja. Bella Santiago a câștigat concursul X Factor, iar banii o vor ajuta, cu siguranță, să aibă un nou start în viață.

”Vreau să am si eu bani pentru fata mea, să o pot creste, vreau să ne stabilim aici. Am fost nevoită să plec din Filipine pentru a le oferi un trai decent fiicei și mamei mele.

Momentul trimufului Bellei Santiago din finala X Factor o poți revedea mai jos!

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro