Live acumMireasa
Prime Time 20:00Observator Sport

XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Felicităăăări! Marele Trofeu X Factor România are un nou proprietar: Bella Santiago!

Câștigătorul X Factor în anul 2018 este Bella Santiago! Eleva Deliei a fost preferata publicului, care i-a oferit filipinezei victoria!

Câștigătorul X Factor în anul 2018 este Bella Santiago! Eleva Deliei a fost preferata publicului, care i-a oferit filipinezei victoria!

Frumoasa elevă a Deliei a reușit să-i convingă pe cei de-acasă că merită marele premiu pus în joc. Imediat după aflarea rezultatului, Bella a izbucnit în lacrimi și a spus ceva ce a făcut-o pe Delia să zâmbească: „Sunt mândră că sunt româncă. Nu am cuvinte să vă mulțumesc. Nu pot să cred. Viseeez”, a spus marea câștigătoare.

A fost o seară absolut fabuloasă la X Factor. Cel de-al optulea sezon s-a încheiat dramatic așa cum s-a întâmplat și în anii trecuți, când finala a suscitat un interes deosebit, oamenii votându-și favoriții pentru a-i duce mai aproape de marele trofeu.

La început au fost patru. Ioana Bulgaru, Bella Santiago, Cristian Moldovan și Doinița Ioniță.

Prima parte a finalei a însemnat câte două reprezentații pentru fiecare finalist. Ioana a deschis seara cu o interpretare magistrală alături de Ștefan Bănică a piesei „Coșar, coșar” și era clar pentru toată lumea că vom avea parte de o seară în care concurenții vor da totul pentru a se apropia de premiul ce răsplătea cea mai bună voce X Factor în 2018.

Bella Santiago și Tavi Colen au format o echipă perfectă și au făcut o alegere perfectă cu piesa Fată Verde a celor de la Phoenix. Interpretare originală, coregrafie fără cusur și filipineza își depusese candidatura pentru calificarea în cea de-a doua parte a Finalei.

Cristian Moldovan a continuat să ne surprindă. În duet cu Carla's a fost de nerecunoscut. De nerecunoscut de bun pentru că inclusiv mentorul său a admis că momentul a fost excelent și a renunțat să-l mai critice atât de dur , ba chiar a avut puterea să-l laude.

Doinița Ioniță a încheiat seria tot cu un super moment, alături de Luminița Anghel. Două voci amețitoare au transformat prima parte a finalei într-un spectacol fără cusur, ceea ce făcea imposibilă misiunea oamenilor de acasă.

După prestațiile cu numărul doi, în care finaliștii au făcut alte duete memorabile, a venit momentul primului vot, când Doinița și Cristian au aflat că trebuie să privească lupta pentru marele trofeu din culise.

În lupta pentru marele premiu, Bella Santiago și Ioana Bulgaru au luptat cum rar ne-a fost dat să vedem, iar la final cea care i-a convins pe români s-o voteze a fost Bella Santiago, filipineza cu voce de divă, care a cucerit cel de-al optulea sezon al celui mai tare talent show din România.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro