XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

"Best Of Jeremy Ragsdale". Cele mai bun momente de la X Factor ale americanului îndrăgostit de România. I-am da marele premiu încă o dată, merită!

 

Deşi a impresionat pe toată lumea încă de la audiţii, juraţii nu i-au dat prea mari şanse americanului nostru, la început. Însă talentul şi modestialui i-au cucerit pe oamenii de acasă care l-autransformat în câştigătorul premiului X Factor, sezonul șapte

Jeremy Ragsdale studiază muzica încă de la vârsta de șapte ani, este profesor de canto în Statele Unite, dar s-a îndrăgostit de România pur și simplu. Iar Românii de el.

Dacă era dor să-l ascultați, vă propunem un "Best Of", cu toate piesele interpretate la X Factor.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe