XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Din fața juraților, pe culmile succesului! MELISA, fostă concurentă X Factor, lansează "Will carry on" feat TOMMO

 

S-a remarcat în faţa juriului şi a publicului de la X Factor, când a uimit cu vocea ei. Acum, la doar 18 ani, Melisa poate spune că, datorită acestui concurs, cariera ei muzicală a început cu dreptul.

A fost semnată de o cunoscută casa de producţii, iar, acum, frumoasă cântăreaţă lansează cel de-al 5-lea single al ei, "Will carry on" feat TOMMO.

Melodia, o producţie Tommo Production, vorbeşte despre o "despărțire" de cuplu, în care cei doi se revăd după un timp, iar fata decide, astfel, să îşi urmeze drumul, însă separat de cel care i-a fost partener de viaţă.

Videoclipul a fost regizat de Ramona Marin, iar artistă a jucat rolul fetei cu principii de viaţă schimbate, mai plină de încredere de sine. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

🎼 Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE